Alanyaspor, Joao Novais İle Yeniden Anlaştı | Transfer Haberleri

11.07.2023 - 10:22 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 10:26

Transferin hızlı takımlarından Alanyaspor, önceki sezon kiralık olarak kadrosunda yer verdiği Joao Novais ile yeniden anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Alanyaspor, Joao Novais İle Yeniden Anlaştı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR HABER

Transferde 9 yeni imza atan Alanyaspor, dikkat çekecek bir imzaya daha hazırlanıyor. Antalya ekibi, önceki sezon Braga’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Joao Novais’e yeniden Turuncu-Yeşilli formayı giydirmeye hazırlanıyor. 

Alanyaspor, Joao Novais ile yeniden anlaştı

Portekizli futbolcuyla her konuda anlaşma sağlayan Alanyaspor’un birkaç güne kadar resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

1 sezon formasını giydi

2021-2022 sezonunda kiralık olarak Alanyaspor formasını giyen Novais, ortaya koyduğu performansla dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Alanyaspor kariyeri çok iyi başlamayan Novais, sezonun ilk 15 haftasında skor katkısı yapamadı. 

İlgini Çekebilir
Riva'da kritik zirve! İşte gündem maddeleri...
Habere Git

16’ncı haftada oynanan Yeni Malatyaspor maçıyla açılan Portekizli futbolcu, Süper Lig’de çıktığı 29 maçta 3 gol ve 8 asist üretti. Türkiye Kupası’nda da 5 maça çıkan Novais, skor katkısı sağlayamadı.

Opsiyonu kullanılmamıştı

Braga’dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Novais ile o dönemde bonservisi için somut adım atılmadı. 2 milyon Euro’luk bedeli ödemeye sıcak bakmayan Turuncu-Yeşilliler, 30 yaşındaki futbolcuyu Portekiz’e uğurlamıştı. 

Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti

Sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Bataeh'e transfer olan deneyimli futbolcu, 30 maça çıkarak 7 gol 3 asistlik katkı sağladı. Takımından ayrılık kararı alan Novais’in Alanyaspor ile 2 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
G.Saray yıldız oyuncu için yeni bir teklif yaptı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler