Transfer | Galatasaray'ın Genç Golcüsü, Alanyaspor'un Radarında!

16.06.2023 - 09:26 | Son Güncellenme: 16.06.2023 - 09:32

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, geçen sezon Çorum FK’da kiralık olarak forma giyen Galatasaray’ın genç golcüsü Eren Aydın’ı transfer listesine aldı.

Transfer | Galatasaray'ın Genç Golcüsü, Alanyaspor'un Radarında!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig ekibi Alanyaspor, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Kiralık olarak kadrosuna kattığı forvet oyuncuları Ahmed Hassan, Efthymios Koulouris ve Erencan Yardımcı, Turuncu-Yeşilliler ile olan sözleşmesini tamamlarken, güçlü bir hücum hattı oluşturmak için çalışmalar devam ediyor.

Cimbom'un genç golcüsü listede

Hücum hattı için düğmeye basan Alanyaspor, forvet arayışlarına başladı. Antalya temsilcisi, geçen sezonu Çorum FK’de geçiren Galatasaray’ın genç golcüsü Eren Aydın’ı listesine aldı.

Alternatif olarak düşünülüyor

Derin bir hücum hattı yaratmak isteyen Alanyaspor, geleceğe yatırım olarak da Eren Aydın’ı kadrosunda görmek istiyor. Bonservisini elinde bulunduran Galatasaray ile Eren Aydın’ın, transfer için henüz net karar vermediği de gelen haberler arasında yer aldı. 20 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda tamamlanacak.

İlgini Çekebilir
Juventus'tan yeni formül! Zaniolo pazarlığı sürüyor
Habere Git

Şampiyonluk yaşadı

2019 yılında Kartalspor’dan Galatasaray’ın altyapısına transfer olan Eren Aydın, Niğde Anadolu FK formasını giydikten sonra geçen sezonun ilk yarısını Sarıyer, ikinci yarısını ise Çorum FK’de geçirdi.

TFF 2. Lig’de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen ekibin içerisinde yer alan Eren Aydın, 13 maçta formasını giydiği Çorum FK adına 4 gol ve 3 asist üreterek dikkatleri üzerine çekti.

Senin için hazırladığımız haberler