Alaba'dan transfer ve sözleşme açıklaması!

31.05.2020 - 15:39 | Son Güncellenme: 31.05.2020 - 15:43

Bundesliga'nın lideri Bayern Münih'te forma giyen ve takımdan ayrılacağı gündeme gelen David Alaba, Bavyera ekibinde kalmaya sıcak bakıyor. Avusturyalı futbolcu, sözleşmesi hakkında açıklamalar yaptı.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen David Alaba'nın geleceği merak konusu oldu. Alaba, sözleşme durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Alaba, Bayern Münih'te kalacak mı? Futbolcudan açıklama geldi.

Alaba, Bayern Münih'te kalmaya sıcak

Bayern Münih forması giyen Alaba'nın takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. Avusturyalı futbolcu, Bayern Münih'te kalmak isteyip istemediği sorusuna, "Evet, kalmak istiyorum" yanıtını verdi.

Ne zaman sözleşme imzalayacak?

Alaba, "Önümüzdeki haftalarda geleceğimle ilgili durum netleşecek. Sözleşme imzalamak için herhangi bir tarih konuşmadık" ifadelerini kullandı.

Alaba'dan Davies yorumu

Ayrıca Alaba, stoper pozisyonunda oynadığı için yerini yadırgamadığını söyledi ve sol bekte oynayan genç oyuncu Alphonso Davies için de övgü dolu sözler söyledi. Alaba, "Her zaman kendisini geliştirmeye çalışıyor. Süper bir çocuk" diye konuştu.

Alaba bu sezon kaç maçta oynadı?

30 Haziran 2021 tarihine kadar sözleşmesi devam eden Alaba, bu sezon 31 maçta 2714 dakika süre aldı ve 1 gol 2 asistlik performans ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler