Alaba, Bayern'den ayrılacak mı? Açıklama!

14.06.2020 - 15:36 | Son Güncellenme: 14.06.2020 - 15:38

Bundesliga'da şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılan Bayern Münih'te forma giyen David Alaba'nın ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Alman ekibinin spor direktörü Hasan Salihamidzic'ten Alaba'nın geleceği hakkında açıklama geldi. Alaba, Bayern'den ayrılacak mı?

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te David Alaba'nın geleceği hakkında yeni bir açıklama yapıldı. Alaba, Bayern Münih'ten ayrılacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Alaba'nın geleceği hakkında açıklama

Şampiyonluğa adım adım ilerleyen Bayern Münih'te sözleşmesi 2021'de sona erecek defans oyuncusu David Alaba'nın başka takımlardan transfer teklifi aldığı ve ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Salihamidzic: "Alaba'yı tutmak istediğimiz çok açıktır"

27 yaşındaki Avusturyalı futbolcunun geleceğiyle ilgili yeni bir açıklama Bayern Münih'in spor direktörü Hasan Salihamidzic'ten geldi. Salihamidzic, "Şu anda hepimiz sportif başarıya konsantreyiz. Her iki taraf da ortak yönlerinin neler olduğunu biliyor. Bayern'in Alaba'yı kadrosunda tutmak istediği çok açıktır" ifadelerini kullandı.

Alaba bu sezon Bayern Münih'te kaç maçta oynadı?

Alman basını, Bayern Münih ile anlaşma sağlayamaması halinde futbolcunun satışının söz konusu olup olmadığının henüz belirsiz olduğunu yazdı. Alaba, bu sezon Bayern'de 35 maçta 3047 dakika süre aldı ve 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. Futbolcu, bu sezon alışılmışın dışında sol bek yerine stoper pozisyonunda da oynuyor.

Senin için hazırladığımız haberler