Beşiktaş'a Talisca Transferinde İyi Haber! AL Nassr Bir Yıldızı Daha Alıyor

20.08.2023 - 20:06 | Son Güncellenme: 20.08.2023 - 20:48

Al Nassr, Manchester City forması giyen İspanyol stoper Aymeric Laporte'u transfer ediyor. Yabancı sınırında kotayı dolduran ekipte Beşiktaş'ın ilgilendiği Anderson Talisca'nın durumu belirsiz.

Beşiktaş'a Talisca Transferinde İyi Haber! AL Nassr Bir Yıldızı Daha Alıyor

AJANSSPOR-HABER

Suudi Arabistan Pro Ligi dev transferler ile Avrupa futbolunu sarsmaya devam ederken, Al Nassr'ın transfer çalışmalarından Beşiktaş'a dolaylı olarak olumlu bir haber geldi.

Manchester City'li yıldız Ronaldo ile takım arkadaşı oluyor

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Al Nassr, Manchester City formaı giyen 29 yaşındaki İspanyol stoper Aymeric Laporte'un transferini 20 milyon Euro'ya bitimek üzere. Oyuncu 3 yıllık anlaşma için toplamda 60 milyon Euro kazanacak.

Hücuma da pahalı takviye

Yine Romano'nun paylaştığı habere göre Cristiano Ronaldo'lu Al Nassr, Portekiz Ligi ekibi Porto'nun 28 yaşındaki Portekizli yıldızı Otavio'nun transferini 60 milyon Euro'ya bitirmek üzere.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş-Pendikspor maçında 11'ler belli oldu!
Habere Git

Yabancı sınırı yol ayrımına itiyor

Otavio ve Laporte transferleri ile Al Nasr'ın kadorsundaki yabancı oyuncu sayısı 11'e yükselecek. Suudi Arabistan Pro Ligi'nde ise yabancı oyuncu sayısı 8 ile sınırlandırılıyor. Sarı lacivertli kulübün takımdaki bazı yabancılarla yolları ayrıması bekleniyor.

Beşiktaş'a iyi haber Talisca gözden düştü

Al Nassr kulübüne yakınlığı ile bilinen Mdrjalnassr'ın haberine göre Suudi kulübü Anderson Talisca'nın transferini görüşmek için Beşiktaş'a haber yolladı. Haberde, 29 yaşındaki yıldız oyuncunun Siyah-Beyazlı ekibe gitmesine izin verdiği belirtildi.

Aboubakar'da da aynı piyango vurmuştu

2021'de Beşiktaş'tan ayrılarak Al Nassr'ın yolunu tutan Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan ekibinin aralık ayında Cristiano Ronaldo'yu transfer etmesi nedeniyle gözden çıkarılmış ve Siyah-Beyazlılar'a geri dönmüştü.

İlgini Çekebilir
Pepe'den Beşiktaş'a ret!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler