Ndao için transfer açıklaması! Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe...

11.08.2021 - 20:12 | Son Güncellenme: 11.08.2021 - 20:28

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Alassane Ndao'yu transfer etmek istedi mi? Al Ahli'ye transfer olan Ndao'nun menajeri Doğan Ercan, Radyospor'a konuştu.

Ndao için transfer açıklaması! Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe...

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'te sergilediği performansın ardından adı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan ancak Al Ahli'ye transfer olan Alassane Ndao'nun menajeri Doğan Ercan, açıklamalarda bulundu. 

 

 

Ödeme sorunu çözüldü

Al Ahli’nin transfer için ödeyeceği miktarın belli bir kısmını yatırmaması üzerine Karagümrük Kulübü'nün Ndao'yu geri çağırdığı öne sürülmüştü. Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Senegalli hücum oyuncusunun temsilcisi Doğan Ercan, ödeme sorunun çözüldüğünü belirtti:

 

''1 gün gecikme yaşandı ama bugün parayı gönderdiler; ben de Fatih Karagümrük kulübüne parayı ilettim. Ndao, cuma akşamı lig maçında oynayacak. Karşılaştığı ortamdan çok mutlu. Yeni takım arkadaşları onu çok iyi karşıladılar. Ben Türkiye'ye Mondragon olmak üzere çok sayıda oyuncu getirdim; ama Alassane Ndao'ya harcadığım emek ve zamanı hiçbirine harcamadım. Karagümrük'e sıfır maliyetli getirdim; bir sürü para kazandırarak gitti" 

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Ndao'yu transfer etmek istedi mi? 

Ercan, bu soruyu ise "Fatih Terim'in yardımcısı beni aradı. 'Hoca oyuncuyu tanımıyor' deyince şok oldum. Acaba benimle dalga mı geçiyor diye düşündüm.  Oysa oyuncu Galatasaray'a karşı her iki maçta gol attı. Bir tane de gol pası verdi. Galatasaray'ı şampiyonluktan etti.  Bana Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, Beşiktaş'ın Ndao için telefon ettiğini, Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile oyuncunun transferini konuştuklarını, Koç'un Fenerbahçe kadrosundaki bazı yabancı oyuncularla yolları ayırdıktan sonra Ndao'yu transfer etmek istediğini söyledi.  Al Ahli daha hızlı davrandı. Oyuncu 24 yaşında, Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Buradaki başarısı onun Avrupa'nın büyük liglerine gitmesini sağlayacak. Al Ahli ile 3+1 yıllık sözleşme yaptık" şeklinde konuştu. 

Geçen sezon iki maçta da Galatasaray'a gol attı

Geçtiğimiz sezon Karagümrük'te oynadığı futbolla yıldızı parlayan Alassane Ndao, Süper Lig'in ilk yarısıda Galatasaray'a karşı oynadıkları ve 2-1 kazandıkları 13. hafta maçında sarı - kırmızılıların ağlarına bir gol bırakmıştı. Ndao, ligin ikinci yarısında 34. haftada bu defa Türk Telekom Stadı'nda oynadıkları ve Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maçta da takımının tek golünü kaydetmişti. 
 

Ndao'nun geçen sezonki gol ve asist sayısı

Fatih Karagümrük'ün sadece 75 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Alassane Ndao, geçen sezon ligde 11 gol 9 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler