Ajansspor.com 14 yaşında

06.08.2015 - 18:23 | Son Güncellenme: 06.08.2015 - 18:24

Ajansspor.com 14. Yılını kutluyor.. 6 Ağustos 2001 yılında başladığımız haber yolculuğu, spor camiası ve tüm kullanıcılarımızın desteğiyle 14. yılında...

Ajansspor.com 14 yaşında
6 Ağustos 2001 yılında internet dünyasına adım atan ve ilk günden bu yana kesintisiz ve ilkeli yayın anlayışı ile kullanıcılarına en zengin içerikli spor haberlerini sunmakta olan Ajansspor.com. 1 Kasım 2012 yılında, spor ve medya alanında yeniliklerin öncüsü olan Saran Holding bünyesine katıldı. Bu doğrultuda başarı çıtasını yükselten Ajansspor.com, adını “Türkiye’nin en iyi 100 internet sitesi” arasına yazdırdı.

İlkeli yayın anlayışı ile kullanıcılarına en zengin içerikli spor haberlerini sunan, “Anında, Tarafsız spor haberciliği’’ ilkesini benimsemiş olan Ajansspor.com, kategorisinde birçok ilklere imza atmış, yayın hayatı boyunca elde ettiği 20’den fazla haber ödülü ile de başarısını taçlandırmıştır. Ajansspor.com ayrıca, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları Derneği, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi gibi kurumlarca ödüle layık görülen ilk internet sitesi olmuştur.

Saygın Ödüller
Kurulduğu günden itibaren başarılı haberciliği ile dikkat çekmeyi başaran Ajansspor.com, Türkiye’nin spor haberlerine en hızlı ve doğru şekilde ulaşabildiği adres haline gelirken, çarpıcı röportajları ve haberleri ile gündem belirlemiş, başarısını saygın kuruluşlardan elde ettiği çeşitli ödüllerle taçlandırmıştır.

Ulusal basın tarafından da başarısı defalarca takdir edilen Ajansspor.com;
“Sportföy 2002- Türkiye’nin En iyi Spor sitesi”, “2003 Altın Örümcek - Türkiye’nin En iyi 2. Spor sitesi”, “2004 Altın Örümcek - Türkiye’nin En iyi spor sitesi” ödüllerinin yanı sıra, çeşitli spor kuruluşları tarafından da defalarca “Türkiye’nin En iyi spor sitesi” ödülüne layık görülmüştür.

Ajansspor.com’un kazandığı ödüller arasında hiç şüphesiz en önemlileri ise;
2005 yılında bir internet sitesine ilk kez ödül veren Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden aldığı “Onur Ödülü” ile 2006 yılında yine bir internet sitesine ilk kez bu onuru yaşatan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nden kazandığı “TMOK Olimpiyat Meşalesi Ödülü”dür.

Ayrıca Ajansspor.com, Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından, gazetecilik mesleğinin en önemli ödüllerinden kabul edilen Armağan yarışmasında, üç kez taçlandırılmıştır. 2005 yılında "Yılın röportajı" ödülü, 2011 ve 2012 yılında ise elde ettiği en iyi röportaj ve haber ödülleri ile Ajansspor.com önemli bir başarı elde etmiştir.

14 yıldır bizimle olan tüm kullanıcılarımıza ilgi ve destekleri için teşekkür ederiz.

Senin için hazırladığımız haberler