Ajansspor duyurdu, CHP milletvekili doğruladı! Küme düşme...

23.07.2020 - 01:11 | Son Güncellenme: 23.07.2020 - 08:17

Ajansspor duyurdu, CHP milletvekili doğruladı! Küme düşme...

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Büyük Millet Meclisinde 1.Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği'nin TFF'ye vermiş olduğu yazılı dilekçeyi gündeme getirdi ve tüm liglerde küme düşmeler iptal edilsin çağrısı yaptı.

Böylece daha önce Ajansspor'un duyurduğu gelişme CHP milletvekili tarafından teyit edildi.

TBMM'de gündem dışı söz alarak kısa bir konuşma gerçekleştiren CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Süper Lig'de, TFF 1.Lig'de ve alt liglerde şampiyon olan tüm takımlarımızı kutluyoruz. Başta futbol olmak üzere tüm spor dallarında salgın nedeniyle çok zor dönemler yaşandı ve yaşanmakta. Birçok dalda, birçok kulübümüz hem sağlık riskiyle hem de büyük ekonomik olanaksızlıklar ile mücadele vermek zorunda kaldı. Bu çerçevede, 1.Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği'nin Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı yazılı başvuru fevkalade önemlidir.

18 kulübün ortak imzasını taşıyan çağrı da haklı olarak bu sezon ligden düşmenin kaldırılması talep edilmektedir. TFF ve diğer yetkilileri Anadolu kulüplerinden gelen bu samimi çağrıya duyarsız kalmamaya ve tüm liglerde salgın dönemine özel olarak, düşmenin kaldırılması çağrısına olumlu yanıt vermeye davet ediyorum."

Ajansspor duyurmuştu

Koronavirüs salgını sebebiyle sekteye uğrayan Süper Lig ve TFF 1. Lig'de sezonun sonuna gelinirken kulüpler küme düşmenin bu sezon için kaldırılmasını ve ligin 21 takımla oynanmasını istiyor. (HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler