Ailesini İsviçre'ye Gönderdi! Admir Mehmedi, Antalyaspor'dan Ayrılıyor

02.06.2023 - 09:16 | Son Güncellenme: 02.06.2023 - 09:26

Antalyaspor’da 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Admir Mehmedi, sezon sonuna 4 hafta kala ailesini ülkesine gönderdi. İsviçreli, ayrılığa hazırlanıyor.

Ailesini İsviçre'ye Gönderdi! Admir Mehmedi, Antalyaspor'dan Ayrılıyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor’da geçen sezonun devre arasında büyük umutlarla transfer edilen ve 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Admir Mehmedi, ayrılık için gün sayıyor.

Ailesini şimdiden İsviçre'ye gönderdi

1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın Kırmızı-Beyazlıların fesih görüşmelerine olumlu karşılık veren İsviçreli futbolcu, ailesini şimdiden ülkesine gönderdi. 32 yaşındaki futbolcunun oğlu, antrenmana gelirken futbolcularla vedalaştı.

Giresunspor maçından sonra dönecek

Takımda düşünülmeyen Admir Mehmedi, 1 yıllık sözleşmesini tamamlamayacak. İsviçreli futbolcu, son hafta oynanacak Giresunspor maçının ardından sözleşmesini fesih ederek, Antalyaspor ile yollarını resmen ayıracak.

İlgini Çekebilir
Alman devi Arda için devrede! İşte ilk teklif...
Habere Git

Sakatlık sorunu yaşadı

Geçen sezonun devre arasında transfer edilen ve geldiği günden beri sakatlıklardan yana büyük sorun yaşayan Admir Mehmedi, 1.5 sezonda 15 maçı bu sebeple kaçırdı. Deneyimli futbolcu, Antalyaspor’un sezon başındaki sözleşme fesih talebini ise reddetmişti.

Son 11 maçta oynamadı

Antalyaspor formasıyla son maçına 24’üncü haftada Kasımpaşa’ya karşı çıkan Admir Mehmedi, tam 11 maçtır süre alamıyor. Bu sezon toplamda 12 maça çıkan forvet arkası, 448 dakikada skor katkısı sağlayamadı.

Eski Galatasaraylı’nın açığını kapatacak

32 yaşındaki futbolcunun, altyapısından yetiştiği FC Zürih'e transfer olacağı iddia edildi. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Blerim Dzemaili'nin takımdan ayrılacağı ve formasını Admir Mehmedi'ye bırakacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Kulüpler toplandı, Büyükekşi'ye 2 rakip çıktı!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler