NBA'de Los Angeles Clippers Koçu Tyronn Lue'dan Yürek Burkan Açıklama

27.03.2023 - 22:12 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 22:58

NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ın koçu Tyronn Lue takımını yalnız bırakmamak için aralık ayından bu yana ailesinden 7 kişinin cenazesini kaçırdığını açıkladı.

NBA'de Los Angeles Clippers Koçu Tyronn Lue'dan Yürek Burkan Açıklama

AJANSSPOR-HABER

NBA'de play-off yarışı veren Los Angeles Clippers'ın baş antrenörü Tyronn Lue katıldığı programda yürekleri burkan bir açıklama yaptı. Lue, Clippers'ın bu sezon inişli çıkışlı dönemde takımı yalnız bırakmamak için aile fertlerinin cenazesini kaçırdığı söyledi.

"7 aile üyemin cenazesini kaçırdım"

The Pivot adlı podcast programına katılan koç Lue "Aralık'tan beri Meksika'da yaşayan yedi aile üyem hayatını kaybetti. Ancak arka arkaya 6 maç kaybettiğimiz için, takımımı geride bırakamazdım. Ailemin yanında olmam gerekiyordu biliyorum, onlar da bunu çok istiyordu fakat o dönem arka arkaya beş maç kaybettiğimiz için, Aralık ayından bu yana yedi aile üyemin cenazelerinden birine dahi katılamadım. Kolay yolu seçip bir haftalığına eve gideceğimi söyleseydim bu doğru olmazdı. Bazen oyuna kendinizden çok şey veriyorsunuz. Beş galibiyet üst üste alsaydık, belki üç cenazeye katılabilirdim." dedi.

Play-off'a direkt katılabilirler

Tyronn Lue yönetimindeki Los Angeles Clippers, Batı Konferansı'nda 39 galibiyet 36 mağlubiyet ile 5. sırada yer alıyor ve mevcut tabloda play-off'lara direkt olarak katılabiliyor. Takımın yıldızı Paul George sezonun sonun bölümünde yaşadığı sakatlıktan henüz dönemedi.

İlgini Çekebilir
NBA yıldızı gözde dizi oyuncusu ile görüntülendi!
Habere Git

Clippers'ta 3. sezonu

Daha önce iki farklı dönemde 2 sezon Los Angeles Clippers'ta asistan koçluk yapan Tyronn Lue, 2020-2021 sezonun başında baş antrenör olarak göreve başladı. Lue yönetiminde Clippers 3 sezondur %50 galibiyet yüzdesinin altında kalmazken 2020-2021 sezonunda Batı Konferansı'nda finale yükseldi.

Cleveland'a şampiyonluğu getirdi

Tyronn Lue 2015-2016 sezonunda ilk baş antrenörlük deneyimini Cleveland Cavaliers'ın başında yaşadı. Kadrsounda o dönem LeBron James, Kyrie Irving, Kevin Love gibi yıldızları barındıran Cavaliers, Lue yönetiminde finalde Golden State Warriors'u 3-1'den dönerek 4-3 yenerek şampiyonluk yaşamıştı. Bu şampiyonluk aynı zamanda kulüp tarihinde ilk olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler