Menemensporlu Ahmet Sagat'ın hedefi Süper Lig

19.11.2021 - 18:20 | Son Güncellenme: 19.11.2021 - 18:27

TFF 1. Lig takımı Menemenspor'da forma giyen Ahmet Sagat hedefinin Süper Lig olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde...

Menemensporlu Ahmet Sagat'ın hedefi Süper Lig

AJANSSPOR HABER-

TFF 1. Lig ekibi Menemenspor'da forma giyen santrfor Ahmet Sagat; transfer süreci, Balıkesirspor maçı ve kariyer planı hakkında konuştu. 

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ahmet Sagat, "Geçtiğimiz sezon Almanya'da RW Koblenz takımında oynadım. Almanya'da iyi bir performans sergiledim. Yaz transfer döneminde Cenk Hocam (Laleci) aradı, 'Türkiye'ye gelir misin?' diye sordu. Ben de 'Gelirim.' yanıtını verdim. Süreç bu şekilde gelişti. İlk 2 haftada biraz zorlandım. Şu anda her şey yolunda." ifadelerini kullandı ve ekledi:

Balıkesirspor maçında hedef 3 puan 

"Balıkesirspor puan tablosunda bizim altımızda fakat bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. Takımda şu anda her şey olumlu hedefimiz Balıkesirspor maçında 3 puan. Menemenspor futbolcular için çok büyük bir şans. Takımda 18-19 yaşında birçok oyuncu var. Ben 26 yaşındayım ve takımın tecrübeli isimlerinden birisiyim. Pote ile aramızda iyi bir rekabet var. Pote ile çalışmak benim için büyük bir fırsat, kendisi çok önemli bir isim."

Hedefi Süper Lig ve A Milli Takım

"Şu anda Menemenspor'a odaklandım. Sezon sonuna kadar gollerime ve asistlerime devam etmek istiyorum. Hedefim Süper Lig'de oynamak ve A Milli Takım formasını giymek." 

5 gol, 2 asist   

25 yaşındaki forvet 1. Lig'de 11 maçta forma giydi ve 5 gol, 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler