Beşiktaş Başkanı Dolandırıldı İddiası! 50 Milyon Dolarlık Soygun

14.08.2023 - 15:54 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 16:29

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin ortağı olduğu demir çelik şirketinin çalışanlar tarafından 50 milyon dolar dolandırıldığı iddia edildi.

Beşiktaş Başkanı Dolandırıldı İddiası! 50 Milyon Dolarlık Soygun

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de ortağı olduğu Tekirdağ merkezli demir çelik firmasında sarsıcı bir gelişme yaşandı. Dolandırıldığı iddia edilen şriketin 11 çalışanı adliyeye sevk edildi.

50 milyon dolarlık soygun

Ahmet Nur Çebi'nin ortağı olduğu Tekirdağ'nın Çorlu ilçesinde yer alan şirkette11 çalışanın şirketi tam 50 milyon dolar dolandırdığı söyleniyor. Şirket sahipleri 11 çalışan hakkında Çorlu Cumhuriyet Baş Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Genel Müdür başı çekti

 İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün belirlediği 11 kişi arasında firmanın Genel Müdürü Şükrü E.'nin olması da dikkat çekti. 11 şahıs; Örgütlü bir şekilde özel belgede sahtecilik, Nitelikli dolandırıcılık, Hırsızlık, Güveni kötüye kullanma suçlamalarından gözaltına aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ta ikinci Pepe girişimi
Habere Git

Taraftarlar protesto etmişti

Beşiktaş taraftarı transferde ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin geride kalınmasından rahatsızlık duyup, geçtiğimiz ay stadın önünde toplanıp Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimini prostesto etmişti.

Trabzonsporlu tepkisi

Geçtiğimiz günlerde Independent Türkiye, Ahmet Nur Çebi'nin 2008 yılında Trabzonspor Dergisi'ne verdiği bir röportajı gündeme getirdi. Aytekin Akay imzalı röportajın girişinde Çebi için "Trabzonlu ve Trabzonsporlu iş adamı" ifadeleri kullanılırken, Beşiktaş Başkanı ise bu ifadelerin çarpıtıldığını ve Trabzonlu olmasına rağmen çocukluğundan bu yana Siyah Beyazlı ekibi desteklediğini belirtti.

Beşiktaş'la seti tamamladı

2019'dan bu yana Beşiktaş'ta başkanlık görevini sürdüren Ahmet Nur Çebi bu süreçte Siyah Beyazlılar ile Süper Lig, Ziraat Trükiye Kupası ve Süper Kupa kazanarak seti tamamlamış oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, dünya yıldızını resmen açıkladı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler