Ahmet Nur Çebi'den Atiba, Caner ve Gökhan Gönül açıklaması...

15.06.2020 - 22:23 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 22:24

Ahmet Nur Çebi'den Atiba, Caner ve Gökhan Gönül açıklaması...

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan oyuncuların durumu ile ilgili net açıklamalarda bulundu.

 AJANSSPOR-HABER

"Gidecek 3-5 futbolcu var"

NTV'de %100 Futbol programına konuk olan Çebi, "Takım içinden gidecek 3-5 futbolcu var, ama belki de onlarla anlaşacağız ve devam edeceğiz. Çok da seviyoruz ve birçoğunun da bizim için değeri var. Onları yok kabul edemezsiniz. Alın teriyle bizim için mücadele ediyorlar. Olmazsa hadi beş kişiden ikisi ile anlaştık, üçü gitti üç tane adam alacaksın. Benim devam eden kontratlarım var, onları ne yapacaksınız, maaşları yüksek. Onlardan rica ettik. Biz yok olursak sizler de yok olursunuz.

 

Ben şöyle yapın böyle yapın demedim. Lütfen bu durumu anlayarak biraz düşünüp bizimle sezon bittiğinde hazırlıklı gelip konuşmanızı rica ediyoruz. Biz sizden anlayış bekliyoruz, yardım bekliyoruz dedik. Cevap beklemediğim için cevapları bilmiyorum, sezon sonuna bıraktık. Tahmin ediyorum birçoğu bize yardımcı olacaktır. Profesyonel oyuncular da kendilerince haklıdır, yurt dışından gelmişler, aileler var" şeklinde konuştu. 

 

Hangi oyuncuların sözleşmesi sona eriyor?

Caner Erkin, Gökhan Gönül, Atiba hutchinson, Kevin Prince Boateng, Diaby, Elneny ve Rebocho'nun sözleşmeleri sezon sonunda sona eriyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler