Ahmet Nur Çebi ile ne konuştular? Radyospor'da açıkladı...

13.03.2020 - 15:37 | Son Güncellenme: 13.03.2020 - 15:41

Beşiktaş'ın eski başkan yardımcısı Metin Keçeli, Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi. Derbiyi kim kazanır? Ahmet Nur Çebi ile ne konuştular? Metin Keçeli, açıklama yaptı.

Ahmet Nur Çebi ile ne konuştular? Radyospor'da açıkladı...

Beşiktaş’ın eski başkan yardımcısı Metin Keçeli, Süper Lig’in 26.haftasında oynanacak Galatasaray derbisi hakkında konuştu. Keçeli, kulüp yöneticilerinin hakem hatalarını öne çıkararak başarısızlıklarını kapatmaya çalıştıklarını belirtti. Keçeli, Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi ile aralarındaki sohbette yaptığı eleştiriyi de dile getirdi. Galatasaray - Beşiktaş derbisi nasıl sonuçlanır? Ahmet Nur Çebi ile ne konuştular? Metin Keçeli anlattı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Metin Keçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

Metin Keçeli: ”Beşiktaş camiası, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor”

İki takımın konumu, derbi maçı etkilemiyor. Derbiler bir Türkiye klasiğidir. Sakat oyuncular veya cezalı oyuncuların olması etkilemez. Maça kendini iyi veren karşılaşmayı kazanır. Büyük kulüplerin büyüklüğü de buradan geliyor. Beşiktaş camiası, maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Metin Keçeli: ”Kulüpler, başarısızlığını hakem hatalarıyla perdelemeye çalışmamalı”

‘Ahmet Nur Çebi hakemi baskı altına almak istiyor’ diyorlar. Ben hakem konularından artık bıktım. 18 kulübün de feryadı var. Kulübünü iyi yönet, takımını iyi yönet başarı gelir. Her gol yiyen hakeme saldırıyor. Hakemlerin hataları sebebiyle kulüpler kendi başarısızlıklarını perdelemeye çalışmamalı.

Ahmet Nur Çebi ile ne konuştular?

Sayın Ahmet Nur Çebi ile konuşmamızda, “Siz de kıyameti kopardınız. Ben bunu yanlış buluyorum” dedim. Sayın Çebi de tepkilerinin nedenlerini anlattı. Sadece hakemler üzerinden maçlar okunamaz. Ben konuya böyle bakıyorum.

Metin Keçeli: ”Beşiktaş’ın derbiyi kazanacağını düşünüyorum”

Başarısız olanlar hakem suçlaması yapıyor. Genel olarak konuşuyorum. Mesela; Trabzonspor’dan da böyle bir tavır gördük. Beşiktaş’a gelince... Takımın oynadığı futbol ümit veriyor. Beşiktaş, Trabzonspor maçındaki gibi oynarsa bence derbi maçı kazanır. Beşiktaşlı futbolcular kulaklarını tıkayacaklar. Bu kritik günlerde centilmenlik öne çıkmalı. Ben Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler