Ahmet Eyüp Türkaslan'ın Eşi Kübra Türkaslan'dan Yürek Burkan Paylaşım

07.02.2023 - 11:21 | Son Güncellenme: 07.02.2023 - 17:05

Son dakika haberleri... Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın eşi Kübra Türkaslan bir video paylaşarak yardım çağrısında bulundu.

Ahmet Eyüp Türkaslan'ın Eşi Kübra Türkaslan'dan Yürek Burkan Paylaşım

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın eşi Kübra Türkaslan bir video paylaşarak yardım çağrısında bulundu. Gözyaşlarına hakim olamayan Türkaslan, "Ne olur yardım" diyerek yetkililere seslendi.

"Ne olur yardım edin, burası çok soğuk"

Kübra Türkaslan, "Ne olur yardım edin, burası çok soğuk. 30 saattir enkaz altında. Kepçe yok, vinç yok, kimse kaldırmıyor, kimse enkazın altından çıkaramıyor. Ne olursunuz yardım edin. Dümdüz oldu burası" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
AFAD: "Vefat eden vatandaşımız 3 bin 381"
Habere Git

Bilindiği üzere, Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın eşi dün enkaz altından çıkarılmıştı ancak 28 yaşındaki eşi ise henüz çıkarılamadı. 

Akgün: "Bir ses duyuldu"

File bekçisinin takım arkadaşı Cengizhan Akgün, "Enkaz sırasında bir ses geldi. Ahmet Eyüp'ün sesi olduğu düşünülüyor. Bir delik açıldı, ayağı görünüyor ama netlik yok, kesin tanı konulamadı. Bir ses duyuldu, çalışmalar çok yoğun devam ediyor. Allah yardımcımız olsun, dayan Eyüp'üm dayan çok az kaldı. Dualarınızı eksik etmeyin" notu ile bir paylaşım yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler