Ahmet Çalık'ın anısına ailesinden 750 aile için gıda kolisi

17.01.2022 - 00:11 | Son Güncellenme: 17.01.2022 - 00:21

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın anısına ailesi 750 aileye gıda kolisi bağışladı.

Ahmet Çalık'ın anısına ailesinden 750 aile için gıda kolisi

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık’ın ailesi, Suriye’deki savaş mağduru insanlara dağıtılmak üzere 750 aile için gıda kolisi bağışladı.
 

Ahmet Çalık bütün Süper Lig maçlarında anıldı

Bugün ve dün Süper Lig'de Ahmet Çalık'ın forma numarasının olduğu 6.dakikada maçlar durdu ve Çalık anıldı. Bir çok takım üzerinde Ahmet Çalık'ın fotoğrafı olan tişörtler giydi ve attığı gollerde Çalık'ın formasını açarak onu andı. Son olarak eski takımı Galatasaray'da Hatayspor karşısında ilk golü atan Emre Kılıç Ahmet Çalık'ın Galatasaray'da giydiği 5 numaralı formayı açtı. 

Ne olmuştu?

Ankara-Niğde otoyolunda seyir halinde olan Ahmet Çalık'ın kullandığı otomobil, sabah saatlerinde Gölbaşı Hacılar mevkisinde devrilmişti. Futbol kariyerini İttifak Holding Konyaspor'da sürdüren milli futbolcu, 27 yaşında hayatını kaybetmişti.

Düğün hazırlıkları yapıyordu

Ankara'da geçirdiği kazada yaşamını yitiren genç futbolcu Ahmet Çalık'ın, bugün takımın izin günü olduğu için şubat ayında yapmayı planladığı evlilik nedeniyle Ankara'ya nikah tarihi almaya gittiği ortaya çıktı. Şubat ayı için nikah tarihi almayı planlayan Çalık ve nişanlısı, yaz ayında da düğün düşünüyordu.

Senin için hazırladığımız haberler