Sivasspor-Trabzonspor Maçında Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık Anılırken, Ağladı...

15.01.2022 - 16:59 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 17:14

Süper Lig'de DG Sivasspor ile Trabzonspor karşılaştı. Maçın 6. dakikadasında oyun durdu ve Ahmet Çalık anıldı. Sivassporlu Ahmet Oğuz gözyaşlarını tutamadı.

Sivasspor-Trabzonspor Maçında Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık Anılırken, Ağladı...

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında DG Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasında trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu Ahmet Çalık anıldı. Maçın 6. dakikasında Sivassporlu Ahmet Oğuz topu dışarı attı, oyun durdu. Alkışlar ve dualar Ahmet Çalık için yükseldi.

Dualar edildi

Ahmet Çalık anısına oyun durdu, tüm stat hayatını kaybeden genç futbolcuyu alkışlayarak andı. Rıza Çalımbay, Abdullah Avcı, hakem Mete Kalkavan ve bazı futbolcular, Ahmet Çalık için dua etti.

"Kişilikli, karakterli, dürüst, mükemmel bir insandı"

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Ahmet Çalık'ı çok seviyordum. Geçen hafta İttifak Holding Konyaspor maçı öncesi sarıldık, muhabbet ettik. Haberi alınca inanılmaz üzüldük. Kişilikli, karakterli, dürüst, mükemmel bir insandı. Allah rahmet eylesin. Bu, herkese bir ders olmalı. Araba kullanırken dikkatli olunmalı." ifadelerini kullandı.

Gözyaşlarını tutamadı

Maçın 6. dakikasında topu dışarı atarak, oyunu durduran DG Sivasspor oyuncusu Ahmet Oğuz, anma gerçekleştirilirken gözyaşlarına hakim olamadı. Ahmet Çalık ile 2011 yılında Gençlerbirliği Altyapısından takım arkadaşı olan Ahmet Oğuz, tüm stadın arkadaşını alkışladığı saniyelerde duygusal anlar yaşadı.

Trabzonspor'dan Ahmet Çalık paylaşımı

Ahmet Çalık'ın anıldığı dakikalarda Trabzonspor, sosyal medya hesabından oyuncu ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "Kalbimizdesin Ahmet Çalık, unutmayacağız" mesajı verildi.

Senin için hazırladığımız haberler