Ahmet Çalık Kimdir, Neden Vefat Etti?

11.01.2022 - 11:32 | Son Güncellenme: 11.01.2022 - 11:42

Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti. Spor dünyasını yıkan bu haber sonrası 'Ahmet Yılmaz Çalık kimdir, hangi takımlarda oynadı? Ahmet Çalık neden vefat etti?' soruları merak konusu oldu. İşte Ahmet Çalık'ın kariyerinden ve hayatından notlar...

Ahmet Çalık Kimdir, Neden Vefat Etti?

AJANSSPOR- 

Süper Lig takımı Konyaspor'da forma giyen Ahmet Çalık, Ankara Gölbaşı'nda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Bir dönem Galatasaray ve A Milli Takım'da da görev alan Çalık, 27 yaşında hayata veda etti. Spor dünyasını yasa boğan vefat haberinin ardından 'Ahmet Yılmaz Çalık kimdir, hangi takımlarda oynadı? Ahmet Çalık neden vefat etti?' soruları gündeme geldi. 

İlgini Çekebilir
Türk futbolu yasta! "Ah be canım kardeşim"
Habere Git

Ahmet Çalık kimdir, neden vefat etti?

26 Şubat 1994 yılında Ankara'da doğan ve futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan Ahmet Çalık, Başkent ekibinde sergilediği performansla göz doldurdu. Çalık 2016-17 sezonu ara transfer döneminde 2,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a gitti. Sarı kırmızılı takımda 67 maçta görev alan Ahmet Çalık 3 kez de rakip fileleri havalandırdı. 

Ahmet Çalık evli miydi?

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'dan Konyaspor'a transfer olan 27 yaşındaki savunmacı yeşil beyazlı kulüpte kariyerinin en verimli dönemini geçiriyordu. Tüm yaş kategorilerinde ay-yıldızlı formayı giyen Ahmet Çalık, A Milli Takım'da 8 karşılaşmada görev aldı ve 1 de gol attı. Çalık bu sezon yeşil-beyazlı takımda 18 maçta forma giydi.

27 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucunda vefat eden Ahmet Çalık'ın bilinen bir evliliği yoktur. 

İlgini Çekebilir
Son dakika! Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler