Ahmet Ağaoğlu'ndan UEFA açıklaması

05.07.2019 - 20:39 | Son Güncellenme: 05.07.2019 - 20:39

Ahmet Ağaoğlu'ndan UEFA açıklaması

Ahmet Ağaoğlu'ndan UEFA açıklaması! Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor Kulübü Başkanı, UEFA'nın kararı sonrası A Spor'a açıklamalarda bulundu.

 

İşte detaylar...

"Elimizden geleni yapacağız"

Kulübün ekonomisinin sürdürülebilir hale getirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Kulübün bütçesi ölçüsünde nokta transferler yapacağız. Yeniden yapılandırmayla alakalı olarak anlaşmanın dışına çıkmak, başkanın sorumlu olduğu yönünde taahhütname imzaladık. Mikel'in haricinde ihtiyacımız olan mevkiler stoper ve forvet hattı. 1 hafta içinde 2 transferimiz daha olacak. Görüşmelerimizin devam ettiği genç oyuncu da var. Transferin %99'unu tamamlamış olacağız. Teknik heyetin vereceği doğrultusunda belki 1 ilave daha söz konusu olabilir.

 

"Avrupa artık sıkıntı değil"

Biz tüm şartları yerine getirdik, Avrupa için bir sıkıntı söz konusu değil. Görüşmelerimizin devam ettiği isimler var. Bu isimler henüz medyada yer almadı. Belki 1 tanesinin ismi yazıldı. Aksi türlü fiyat inanılmaz derecede artıyor. Bunun bedelini de kulüp ödüyor.

 

Fiyatı artan futbolcu Halil Dervişoğlu. Adebayor'la da bir görüşmemiz olmadı.

AJANSSPOR

 

UEFA, Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ne katılabileceğini onayladı, ancak gelirlerinin yüzde 50'sine el koyacağını açıkladı.

İşte o açıklama

Trabzonspor, UEFA'nın gelirlerin yüzde ellisine el koyması sonrası CAS'a gidecek. Ağaoğlu daha önce yapmış olduğu açıklamada, "Ben parasızlıktan bu açmazın içine girmişim, sen el koyuyorsun! Ben zaten parasızlıktan böyle bir açmazın içerisinde girmişim" açıklaması yapmıştı.

İşte o açıklama!

Senin için hazırladığımız haberler