Ahmet Ağaoğlu Açıkladı! Trabzonspor'dan Abdullah Avcı Kararı

11.01.2023 - 16:13 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 19:26

Trabzonspor'da görevi bırakma kararı alan teknik direktör Abdullah Avcı, başkan Ahmet Ağaoğlu ile görüştü. Ağaoğlu, Avcı ile devam edileceğini açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu Açıkladı! Trabzonspor'dan Abdullah Avcı Kararı

Trabzonspor'da alınan kötü sonuçların ardından görevi bırakma kararı alan teknik direktör Abdullah Avcı, bugün başkan Ahmet Ağaoğlu ile bir araya geldi. İstanbul'da yapılan görüşmenin ardından Ağaoğlu, deneyimli teknik adamla yola devam edileceğini açıkladı.

"Alınacak tedbirleri, çalışmaları birlikte değerlendirdik"

Abdullah Avcı ile toplantı yaparak, genel bir değerlendirme yaptıklarını belirten Ağaoğlu, "Alınacak tedbirleri, yapılacak olan çalışmaları, çözüm önerilerini birlikte değerlendirdik. Kamuoyunun da bundan herhangi bir endişesi, şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

"Hocamıza güveniyoruz"

Ağaoğlu, "Her zamanki gibi takımımıza, hocamıza güveniyoruz. Taraftarımıza göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür ediyoruz. Saha sonuçlarının onları hepimizden fazla üzdüğünü biliyoruz. Göstermiş oldukları destekten dolayı taraftarlarımıza, camiaya minnettarız. Onların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak" dedi.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı'dan istifa kararı! Son idmanına çıktı
Habere Git

Kötü sonuçlar ayrılığa itti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de beklenen performansın altında kaldı. Son şampiyon, çıktığı 17 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Son olarak Alanyaspor deplasmanından 5-0 yenilgi ile dönen Bordo-Mavililer, büyük bir yıkım yaşadı.

Maç sonunda ayrılık sinyali verdi

Alanyaspor'a karşı 5-0 kaybedilen maçın ardından Abdullah Avcı, "Hastalıklı bir durum var. Ekip olarak birçok şeyi deniyoruz. Genel bir değerlendirme yapmak lazım. Her şeyi deniyorum, deniyoruz. Geçici bir durum gibi durmuyor. Bu süreç Trabzonspor'un alışık olmadığı bir süreç. Değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım" demişti.

Abdullah Avcı'nın 5-0'lık mağlubiyetin ardından yaptığı açıklama ayrılık sinyali olarak yorumlandı. Avcı, "Geçici bir durum değil, 26 maç! 26 aydır buradayım, özel işler yapıldı, kupalar alındı. Trabzonspor tarihinde böyle bir şey yoktur. Onlardan özür diliyoruz. Ben bunun değerlendirmesini kendi adıma yapacağım" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor yönetiminden Avcı'ya tam destek: "Yeni hikayeler yazacağız!"
Habere Git

Bu sezonki 3. hezimet

Trabzonspor, Alanyaspor karşısında sezonun üçüncü hezimetini yaşadı. Bordo-Mavili ekip daha önce Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor ve Andrea Pirlo'nun başında bulunduğu Fatih Karagümrük'e farklı kaybetmişti.

  • Antalyaspor 5-2 Trabzonspor
  • Fatih Karagümrük 4-1 Trabzonspor
  • Alanyaspor 5-0 Trabzonspor
Senin için hazırladığımız haberler