Afrika Uluslar Kupası hangi kanalda? Yayıncısı belli oldu!

05.01.2024 - 17:18 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 17:30

13 Ocak - 11 Şubat arasında oynanacak Afrika Uluslar Kupası'nın yayıncısı belli oldu. Afrika Uluslar Kupası, 3 farklı platformdan canlı yayınlanacak.

Afrika Uluslar Kupası hangi kanalda? Yayıncısı belli oldu!

AJANSSPOR HABER

13 Ocak'ta başlayıp 11 Şubat'ta sona erecek Afrika Uluslar Kupası, Fildişi Sahili'nde düzenlenecek. Afrika Uluslar Kupası; S Sport Plus, Exxen ve TV8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Afrika Uluslar Kupası'nın açılışı Fildişi Sahili - Gine-Bissau maçı ile başlayacak. 

Fildişi Sahili'nde Süper Lig'den 2 oyuncu çağrıldı

Afrika Uluslar Kupası'na ev sahipliği yapan Fildişi Sahili, 13 Ocak'ta Gine-Bissau ile oynayacağı maçla Afrika Uluslar Kupası'nın start almasını sağlayacak. Fildişi Sahili'nde Süper Lig'den 2 oyuncu çağrıldı. Gaziantep FK'dan Max Gradel ile Trabzonsporlu Nicolas Pepe, Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası kadrosunda yer aldı.

Galatasaray'ın yıldızı Afrika Uluslar Kupası'nda yok

Galatasaray'ın sezon başında Crystal Palace'tan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Wilfred Zaha, Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası için açıkladığı kadroda yer almadı. 31 yaşındaki yıldız futbolcu, Afrika Uluslar Kupası'nda bu sezon boy gösteremeyecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Mauro Icardi hangi maçlarda oynayamayacak?
Habere Git

Zaha'nın Afrika Uluslar Kupası performansı

Wilfred Zaha, Fildişi Sahili ile Afrika Uluslar Kupası'nda 11 kez boy gösterdi. 11 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Zaha, bu yıl Afrika Uluslar Kupası'nda yer almadı.

Zaha'nın Galatasaray karnesi

Wilfred Zaha, bedelsiz olarak katıldığı Galatasaray'da 20 maça çıktı. Sarı-kırmızılı takımla 3 yıllık sözleşme imzalayan 31 yaşındaki kanat forvet, 20 maçta 6 gol attı ve 2 asisti istatistiklerine ekledi.

Süper Lig'den Afrika Uluslar Kupası'na katılan futbolcular

Trendyol Süper Lig'de forma giyen 10 futbolcu, Afrika Uluslar Kupası'nda boy gösterecek. İşte Süper Lig'de forma giyen ve Afrika Uluslar Kupası'nda boy gösterecek olan futbolcular: 

İlgini Çekebilir
Resmi transfer açıklaması geldi! Vincent Aboubakar...
Habere Git

Fildişi Sahili: Pepe, Gradel

Nijerya: Bright Osayi-Samuel, Ahmed Musa, Kenneth Omeruo

Mısır: Trezeguet, Ahmed Hassan

Kamerun: Vincent Aboubakar, Olivier Ntcham, Clinton N'Jie

Senin için hazırladığımız haberler