AFAD'da nasıl çalışılır? Gönüllü çalışma nasıl olur? AFAD iş başvurusu yap

03.11.2020 - 16:20 | Son Güncellenme: 03.11.2020 - 16:23

İzmir'de mucize kurtarışları olan AFAD'ın her geçen dakika yeni bir mucize gerçekleştirmesi beklenirken AFAD'da gönüllü olarak çalışmak isteyenler ve kadrolu olarak çalışmak isteyenler araştırma yapmaya başladılar. AFAD iş başvurusu nereye yapılıyor, AFAD'da nasıl çalışılır, AFAD iş başvurusu yap gibi araştırmalar artmaya başladı. Peki AFAD'da gönüllü olarak nasıl çalışılır? İşte tüm detaylar...

AFAD'da nasıl çalışılır? Gönüllü çalışma nasıl olur? AFAD iş başvurusu yap

İzmir'de mucize kurtarışları olan AFAD'ın her geçen dakika yeni bir mucize gerçekleştirmesi beklenirken AFAD'da gönüllü olarak çalışmak isteyenler ve kadrolu olarak çalışmak isteyenler araştırma yapmaya başladılar. 

AFAD iş başvurusu nereye yapılıyor, AFAD'da nasıl çalışılır, AFAD iş başvurusu yap gibi araştırmalar artmaya başladı. Peki AFAD'da gönüllü olarak nasıl çalışılır? İşte tüm detaylar...

AFAD gönüllü başvurusu ve takibi e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. BURAYA TIKLAYARAK gönüllü olmak için başvuru yapabilirsiniz.

AFAD GÖNÜLLÜSÜ NE OLUYOR?

Tamamıyla kendi isteği doğrultusunda, dayanışma ve yardımlaşma amacıyla bireysel çıkarlarını gözetmeksizin hiçbir maddi beklentisi olmadan sadece topluma faydalı olmak arzusuyla fiziksel gücünü, zamanını, bilgi birikimini, yeteneğini ve deneyimini kullanarak afet ve acil durum öncesinde, sırasında ve sonrasında toplum hizmeti çalışmalarına katkı sağlayan kişilerdir.

 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

AFAD Gönüllüsü olmaya istekli ve 18 yaş ve üzeri olan olan herkes gönüllü olabilir.
AFAD Gönüllüsü adaylarının eğitim ve çalışma programlarını aksatmayacak zaman opsiyonlarına sahip olması gereklidir.
AFAD görevlerine katılacak olan AFAD Gönüllüsü adaylarının sağlık durumlarının alan çalışmalarına ve seyahate uygun olması gereklidir.

Senin için hazırladığımız haberler