AEK Larnaca - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

13.10.2022 - 08:43 | Son Güncellenme: 13.10.2022 - 18:38

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda AEK Larnaca'nın konuğu oluyor. Zorlu karşılaşma ne zamam, hangi kanalda ve maç linki gibi detaylar haberde.

AEK Larnaca - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi heyecanı başladı. Temsilcimiz Fenerbahçe, Güney Kıbrıs ekibi AEK Larnaca'nın konuğu olacağı B grubu dördüncü maçı bugün oynanacak. Zorlu karşılaşmanın muhtemel ilk 11'leri, hangi kanalda gibi aramaları sıklaşmaya başladı. İşte AEK Larnaca - Fenerbahçe maçına dair merak edilenler...

AEK Larnaca - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa Ligi grupların 4. haftasında AEK Larnaca-Fenerbahçe maçı 13 Ekim Perşembe akşamı oynanacak. 19.45’te başlayacak olan mücadele canlı yayınla Exxen’den naklen yayınlanacak. Müsabakayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Pawel Raczkowski yönetecek.Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz. 

Fenerbahçe'nin AEK maçı kamp kadrosu belli oldu

"Altay Bayındır, Osman Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat, Bright Osayi-Samuel, Yiğit Efe Demir, Attila Szalai, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Emre Mor, Lincoln Henrique, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Enner Valencia, Joao Pedro, Michy Batshuayi."

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı, Ali Koç'tan 4. Fenerbahçeli'yi istedi!
Habere Git

Sakatlığı olan ve eksik oyuncular kimler?

Sarı-Lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş, Luan Peres, Joshua King ve Willian Arao'nun yanı sıra kas ağrısı bulunan Miha Zajc kafilede yer almadı.

250. maç

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta maçında bugün Kıbrıs Rum Kesimi’nin AEK Larnaka takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 250. karşılaşmasına çıkacak. Kanarya daha önce oynadığı 249 müsabakada 92 galibiyet, 54 beraberlik ve 103 mağlubiyet aldı. F.Bahçe 318 gol atarken 361 gol yedi.

11'ler belli oldu

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, genç yetenek Arda Güler'e ilk 11'de şans verdi. 

  • AEK Larnaka: Piric, Rosales, Milicevic, Tomovic, Garcia, Ledes, Mamas, Sanjurjo, Faraj, Altman, Trickovski
  • Fenerbahçe: Altay, Serdar, Gustavo, Szalai, Ferdi, İsmail Yüksek, Lincoln, Alioski, Arda Güler, Rossi, Joao Pedro
Senin için hazırladığımız haberler