Adrien Rabiot'tan Galatasaray'a transfer talebi

15.07.2024 - 17:29 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 17:52

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da orta saha hedeflerinden biri de Fransız futbolcu Adrien Rabiot'tu. Yıldız ismin transfer talebi belli oldu.

Adrien Rabiot'tan Galatasaray'a transfer talebi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray'da gündem orta saha ve sağ bek transferleri. Sarı-Kırmızılılar orta saha poziyonu için Scott McTominay, Pierre-Emile Höjbjerg ve Adrien Rabiot ile temaslarını sürdürüyor.

Rabiot'tan transfer talebi

Aslan'ın gündemindeki yıldızlardan Adrien Rabiot için yeni bir gelişme aktarıldı. İtalyan basınından Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Fransız futbolcunun transferdeki talebi belli oldu.

Fransa ile EURO 2024'te boy gösterdi

Adrien Rabiot, 5 sezon boyunca formasını giydiği İtalyan devi Juventus'tan sezon sonu itibarıyla ayrıldı. Bonservisi elinde olan 29 yaşındaki orta saha, Fransa Milli Takımı ile EURO 2024'te 5 maça ilk 11'de başladı ve başarılı bir performansa imza attı.

Transferin gözdesi oldu

Turnuvanın sona ermesiyle gözünü transfer tekliflerine çeviren Adrien Rabiot için; Galatasaray, Real Madrid, Milan, Roma ve Liverpool gibi takımların temasta olduğu aktarılmıştı.

Takımlardan talebi ortaya çıktı

İtalyan basınında çıkan haberde, Rabiot'un, aralarında Galatasaray'ın da olduğu takımlardan yıllık 8 milyon Euro garanti ücret talep ettiği ifade edildi.

Juventus performansı

Adrien Rabiot, 5 sezon süren Juventus kariyerinde 212 maçta forma giydi. Rabiot bu karşılaşmalarda 22 kez ağları havalandırırken, 15 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler