Adnan Polat: "10 kişiyle Fenerbahçe galibiyeti bizden daha çok hak etti"

19.05.2024 - 21:53 | Son Güncellenme: 19.05.2024 - 22:02

Son dakika spor haberleri | Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, 1-0 kaybedilen Fenerbahçe derbisinin ardından açıklama yaptı. İşte tüm detaylar.

Adnan Polat: "10 kişiyle Fenerbahçe galibiyeti bizden daha çok hak etti"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 37'inci haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçı 1-0 kaybetti. Maçın ardından Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat açıklamalarda bulundu. Polat, Fenerbahçe'nin galibiyeti hak eden taraf olduğunu söylerken, başkanlık seçimlerinde Dursun Özbek'in yanında olduğunu kaydetti.

"10 kişiyle Fenerbahçe galibiyeti bizden daha çok hak etti"

Adnan Polat, "Bugün 10 kişiyle Fenerbahçe galibiyeti bizden daha çok hak etti. 50 binden fazla taraftarın yaşadığı heyecan, Galatasaraylılar'ın beklentisi gerçekleşmedi. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Futbol laubaliliği kabul etmeyen bir spor"

Galatasaraylı futbolculara seslenen Polat, "Oyuncularımız için şunları söylemek istiyorum. Milyonlarca insanın psikolojik olarak hazır olduğu ortamda işi ciddiye almaları lazım. Futbol laubaliliği kabul etmeyen bir spor. Son saniyeye kadar bitmiyor. Bugün bizim açımızdan üzücü bir gün. Önümüzde Konyaspor maçı var. Konyaspor da düşmemeye oynayan bir takım. Konsantre olup işi ciddiye almak lazım" dedi.

İlgini Çekebilir
Bir ihtimal daha var! Fener derbiyi kazandı, şampiyonluk son haftaya kaldı
Habere Git

"Ben Dursun Özbek'i destekliyorum"

Galatasaray'daki başkanlık seçiminde Dursun Özbek'e destek verdiğini açıklayan Adnan Polat şunları söyledi: "Ekonomik krizde Dursun başkan son derece iyi götürcü bu işi. Geçen seneki çok çok önemli bir şampiyonluktu. Bugün Fenerbahçe'ye kaybetmemize rağmen hala 3 puan öndeyiz. Şampiyon olacağımızdan şüphem yok. Dursun başkanın devam edeceğine inanıyorum. Ben kendisini destekliyorum. Dursun başkanın yanındayım. Florya konusu için ise ben inşaat sektörünün içindeyim. Bir arazinin imar durumu belli olduktan sonra fizibiletisini çıkarmam 3 dakika sürüyor. Ben de Florya'nın gelişmesi için Dursun başkana yardım ediyorum. Bir oyum var, onu da Dursun başkana vereceğim. Bu proje için çok çalıştı"

Senin için hazırladığımız haberler