Yeni Malatyaspor Yeni Başkanı Adil Gevrek: ''Bu kulüp ya yaşayacak ya bitecek!''

23.07.2023 - 13:08 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 13:14

TFF 1. Lig'de Yeni Malatyaspor’da tek liste ile gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda eski kulüp başkanı Adil Gevrek yeniden başkan olarak seçildi. Detaylar...

Yeni Malatyaspor Yeni Başkanı Adil Gevrek: ''Bu kulüp ya yaşayacak ya bitecek!''

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Olaylı bir kongre sonrası yeniden başkanlığa seçilen Adil Gevrek Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu. İşte Gevrek'in açıklamaları ve detaylar...

''Kritik 4 durum var''

Adil Gevrek, Yeni Matalyaspor'un 4 kritik aşamada olduğunu söyledi. Gevrek, ''Kulübümüzün yaşaması için 4 kritik aşamadan oluşan bir destek durumu var'' dedi. Gevrik'in 4 madde halinde sıraladığı aşamalar ise şu şekilde:

1- İstanbulda yaşayan biz Malatyalı yöneticiler ve iş adamlarının desteği

2- Malatyalı yerel yöneticilerimizin desteği; başta belediye başkanımız ve valimiz olmak üzere destekleri

3- Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, depremde zarar gören Yeni Malatyaspor’un tesislerine vereceği destek

4- Eski futbolcularımızın alacakları konusunda bize vereceği destek

İlgini Çekebilir
TFF, Yeni Malatyaspor'un talebini kabul etti
Habere Git

''Para vermeye ve maddi yardımda bulunmaya geldik''

Herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen Gevrek, ''Yeni gelen yönetici arkadaşlarımız, ben dahil para vermeye ve maddi yardımda bulunmaya geldik. Bu durum sadece Adil Gevrek ve birkaç kişi ile çözülemez. Şehrin tamamının top yekün olarak birlik ve beraberlik çerçevesinde katkı sunması gerekir. Herkes taşın altına elini koyacak.'' dedi.

''Yeni Malatyaspor'u kurtaralım''

Yeni Malatyaspor'u eski haline getirmek için futbolcuların destek olması gerektiğini söyleyen Gevrek, ''Burdan özellikle çağrım eski futbolcularımızadır. Bakın gelin anlaşalım ve bu güzel kulübümüzü kurtaralım, aksi takdirde Allah korusun kulübümüze bir zarar gelirse onlarda hiçbir kuruş ödeme alamayacaklar. Onlara bu çağrıyı yapıyorum'' dedi.

Adil Gevrek yeni başkan oldu

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından TFF 1. Lig’den çekilen Yeni Malatyaspor’da dün gerçekleştirilen mali kongre Başkan Ahmet Eryaman başkanlığındaki yönetiminin borcu delegeler tarafından ibra edilmezken, bugün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda ise eski kulüp başkanı Adil Gevrek başkan olarak seçildi. 

Senin için hazırladığımız haberler