Çaykur Rizespor, Adil Demirbağ'ı Transfer Etit

25.07.2023 - 15:58 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 16:23

Süper Lig'in yeni takımı Çaykur Rizespor, Konyaspor'dan 26 yaşındaki stoper Adil Demirbağ ile anlaştı. Transfer hakkında resmi açıklama yapıldı.

Çaykur Rizespor, Adil Demirbağ'ı Transfer Etit

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Karadeniz ekibi kadrosuna bir takviyede bulundu.

Rizespor, Konyaspor ile anlaştı

Çaykur Rizespor, Konyaspor ile Adil Demirbağ'ın transferi konusunda anlaşma sağladı. Konu hakkında resmi açıklama yapıldı.

Sağlık kontrollerinden sonra sözleşme imzalayacak

Rizespor Adil Demirbağ'ı şehre davet etti. Yapılan açıklamaya göre 26 yaşındaki savunmacı, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

Rizespor'dan açıklama

Transfer hakkındaki açıklama, Rizespor cephesinden geldi. Karadeniz ekibi, "Çaykur Rizesporumuz Adil Demirbağ’ın transferi için Konyaspor ve futbolcu ile anlaşmaya vardı" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın devamında ise "Kulübü Konyaspor ile yapılan mutabakat sonucu anlaşmaya varılan 26 yaşındaki defans oyuncusu Adil Demirbağ sağlık kontrolleri sonrası kendisini yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalayacak" denildi.

Adil Demirbağ'ın geçen sezonki performansı

2020-2023 yılları arasında Konyaspor'da forma giyen Adil Demirbağ, geçtiğimiz sezon 32 maça çıktı. Adil, 9 mücadelede sarı kart, 1 maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Adil Demirbağ'ın Konyaspor performansı

26 yaşındaki stoper, Konyaspor kariyerinde 90 maçta 20 sarı kart, 1 ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler