Adanaspor’da İlk Aday Fırat Gül

25.07.2023 - 13:06 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 13:11

Geçtiğimiz sezon ligden çekilen ve yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Adanaspor’da görevinden istifa eden Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın koltuğu için ilk aday Fırat Gül oldu.

Adanaspor’da İlk Aday Fırat Gül

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Geçtiğimiz Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilen Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor’da yeni sezonun başlamasına kısa süre kala önemli gelişmeler yaşandı. Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın istifa kararı aldığı Akdeniz ekibinde, Başkan Bayram Akgül de alınan kararı onayladı.

İlk görüşme yapılacak

Turuncu-Beyazlılar, teknik adamlık koltuğunu teslim edecek isimler üzerinde çalışmalara başlarken, ilk adayın Fırat Gül olduğu öğrenildi. Adana ekibinin kısa süre içerisinde genç teknik adamla ilk görüşmesini yapacağı belirtildi.

Daha önce de çalıştı

39 yaşındaki teknik adam, daha önce de Adanaspor’da görev aldı. 2021 yılının Mayıs ayında göreve gelen ve aynı yılın Eylül ayında görevinden ayrılan genç teknik direktör, 7 maçta takımın başında yer aldı ve 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi gördü.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Adanaspor'dan ayrıldı! İşte yeni takımı
Habere Git

En son Kocaelispor’da çalıştı

Teknik adamlık kariyerine 2019 yılında İstanbulspor’da başlayan Fırat Gül, sırasıyla Boluspor, Akhisarspor, Adanaspor ve Kocaelispor’da görev aldı. 

Kariyerinin en uzun dönemini Kocaelispor’da geçiren Gül, 44 maçta 2.02’lik puan ortalaması tutturdu. Körfez ekibini TFF 2. Lig’de şampiyon yapan Gül, geçtiğimiz mayıs ayında görevinden ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder'den Fenerbahçe açıklaması!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler