Adanaspor Başkanı Bayram Akgül: Hedefimiz Süper Lig

16.09.2021 - 10:11 | Son Güncellenme: 16.09.2021 - 10:17

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, turuncu beyazlı takımın bu sezonki hedefleri ve Bennasser transferi hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül: Hedefimiz Süper Lig

AJANSSPOR-

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'da başkan Bayram Akgül gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Başkan Akgül, Berkan Fırat'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

'Menemenspor galibiyetine sevinemedik'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Bayram Akgül, "TFF 1. Lig'e gelecek sezon VAR geliyor. TFF'nin VAR konusunda çalışması devam ediyor. Berkan Fırat talihsiz bir sakatlık yaşadı ve ameliyat oldu. İnanın Menemenspor galibiyetine sevinemedik, genç bir arkadaşımızı kaybettik. Berkan Fırat'a geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum." dedi. 

Bennasser'ın transfer süreci

Turuncu beyazlı takımın hedeflerinden bahseden Akgül, Bennasser transferine ayrı parantez açtı. 

Bayram Akgül, "Adanaspor olarak her sezon hedefimiz yarışmacı olup bir üst lige çıkmak. Sezon öncesinde iddialı bir kadro kurduk. İnşallah sezon sonu hedefimize ulaşırız. Furkan Bey(Akgül) Bennasser transferi bitirdi. Bennasser çok da iyi bir oyuncu ve Avrupa piyasasında tanınan bir isim. Bu sezon umut ettiğimiz hedefe ulaşabilirsek Süper Lig'de de faydalanacağımız oyuncular var. Pandemi sürecinde bütün kulüpler çok ciddi etkilendi. En kısa sürede aşılama süreci biter ve tribünler tam kapasiteyle seyirciye açılır. Şehirden şu ana kadar herhangi bir destek almadık." ifadelerini kullandı. 

Ozegovic'e transfer teklifi geldi mi?

'Ognjen Ozegovic transfer teklifi geldi mi?' sorusuna ise Başkan Akgül; "Ognjen Ozegovic için kulübümüze gelen resmi teklif olmadı." cevabını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler