Adana Veteriner Hekimler Odası Koşusu'nu Şahin Mahmut Kazandı

09.04.2023 - 14:20 | Son Güncellenme: 09.04.2023 - 14:24

8 Nisan Cumartesi günü Adana Veteriner Hekimler Odası adına düzenlenen Adana Veteriner Hekimler Odası Koşusu'nu Şahin Mahmut kazandı. İşte detaylar...

Adana Veteriner Hekimler Odası Koşusu'nu Şahin Mahmut Kazandı

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Jokey Kulübü'nden (TJK) yapılan açıklamaya göre, 8 Nisan Cumartesi günü Adana Veteriner Hekimler Odası adına düzenlenen Adana Veteriner Hekimler Odası Koşusu'nu Şahin Mahmut kazanmayı başardı.

TJK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"8 Nisan Cumartesi günü Adana Veteriner Hekimler Odası adına düzenlenen yarış, Adana Yeşiloba Hipodromu'nda saat 18.30'da gerçekleşti.

4+ yaşlı safkan Arap atlarına mahsus olarak yapılan yarış, 1900 metre mesafe üzerinden kum pistte gerçekleşti.

2023 yılı Adana Veteriner Hekimler Odası Koşusu'nu (KV-8/DHÖW), aprantisi Mehmet Nuri Sunkar ile start alan, Mehmet Güneş'in sahibi ve Karacabey Tarım İşletmeleri'nin de yetiştiricisi olduğu Şahin Mahmut (Turbo - Dilazat / Demirkazık) kazandı. Mehmet Arslan'ın antrene ettiği 4 yaşındaki al at bu galibiyetiyle kariyerindeki 4. birinciliğini elde etmiş oldu.

Deniz Şövalyesi 2. oldu

8 safkanın katıldığı koşudan Deniz Şövalyesi (Gelibolu - Manita / Berksoy) ikincilikle ayrılırken, Çakmakşah (Turbo - Kandezi / Odinhan) üçüncü, Soydere (Berksoy - Beyazmelek / Halid) dördüncü ve Adıvar (Onurkaan - Anı / Özgün) da beşinci olarak ayrıldı.

Yarışın galibi Şahin Mahmut için bitiriş derecesi 2.08.98 olurken farklar ise Boyun - 2,5 Boy - Burun - 1 Boy şeklinde sonuçlandı."

8 Nisan Cumartesi günü yapılan yarışlar ve kazananlar:

  • Türk Kalp Vakfı Koşusu’nu Harlan Draka kazandı 
  • Esat Özbilen Koşusu’nda galibiyete ulaşan Mr Jingles oldu 
  • Türk Kalp Vakfı Koşusu’nu Harlan Draka kazandı 
Senin için hazırladığımız haberler