Adana Demirspor'da ödeme krizi! Yusuf Sarı, Niang, Belhanda, Gravillon...

10.12.2023 - 22:15 | Son Güncellenme: 10.12.2023 - 22:21

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor forması giyen Yusuf Sarı, M'Baye Niang, Younas Belhanda ve Andreaw Gravillon için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Adana Demirspor'da ödeme krizi! Yusuf Sarı, Niang, Belhanda, Gravillon...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da sular durulmuyor. Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Mavi Şimşekler'in futbolcuların maaşlarını ödemekte geciktiği ve bazı futbolcuların da takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. 

Adana Demirspor'da futbolcular ayrılmak istiyor

Fabrice Hawkins'in iddiasına göre Adana Demirspor'un sezon başından bu yana ödemeleri geciktirdiği ve bu yüzden de birçok futbolcunun takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Toulouse ve Lyon, Yusuf Sarı'nın peşinde

Bunu fırsat bilen Toulouse ve Olimpik Lyon kulübü, Adana Demirspor'un yıldız oyuncusu Yusuf Sarı için harekete geçti. 

İlgini Çekebilir
Fransızlar, Adana Demirspor yıldızının peşinde! Ocak ayında...
Habere Git

5 milyon Euro

Lyon, A Milli yıldız için 5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda ve ocak ayında Adana Demirspor'un kapısını çalması bekleniyor.

Niang ve Belhanda geleceklerini merak ediyor

Adana ekibinde yaşanan ödeme sorunu sonrası M'Baye Niang ve Younes Belhanda'nın da kısa vadede geleceklerini merak ettiği öğrenildi. 

Dinamo Moskova'dan Gravillon'a teklif

Rusya Ligi takımlarından Dinamo Moskova kulübünün de Andreaw Gravillon için 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı öne sürüldü. 

İlgini Çekebilir
Flaş | Fenerbahçe'den Atilla Karaoğlan hamlesi!
Habere Git

Guadeloupeli savunma oyuncusu sezon başında Stade Reims'ten 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Adana Demirspor ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler