Galatasaray, Adana Demirspor'a karşı! İşte İlk 1'ler...

31.08.2024 - 08:59 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 20:48

Süper Lig 4. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar...

Galatasaray, Adana Demirspor'a karşı! İşte İlk 1'ler...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında üç puan için sahaya çıkıyor. Zorlu maçın kanalı merak konusu olurken Galatasaray'da kimler eksik ve muhtemel ilk 11'ler gibi aranan detaylar da haberde yer alıyor.

Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Adana Demirspor - Galatasaray mücadelesi 31 Ağustos cumartesi günü saat 21:45’te başlarken karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Maçın hakemleri belli oldu

Adana Demirspor - Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi Kadir Sağlam yönetirken yardımcılıklarını ise Samet Çavuş ve Bersan Duran üstlenecek.

Galatasaray, 2 galibiyet aldı

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, ikinci haftada da deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 yendi. Sarı-kırmızılı ekibin sezonun 3. haftasındaki Gaziantep FK maçı ise UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile oynanan karşılaşma nedeniyle ertelendi.

Galatasaray'da kimler eksik?

Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, sakatlığı sebebiyle Adana temsilcisi karşısında kadroda yer alamayacak. Trendyol Süper Lig'in ilk haftasındaki Atakaş Hatayspor maçı sonrası çekilen MR'ında sağ üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma ve kanama tespit edilen Sanchez, yarınki müsabakada görev yapamayacak.

41. randevu

Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig'de yarın 41. kez karşı karşıya gelecek. Adana'da 2 Ekim 1960'ta oynanan ve 2-2 sona eren maçla başlayan iki takım arasındaki 3 puan mücadelesinde Galatasaray 22, Adana Demirspor 9 galibiyet alırken 9 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın 40 maçta attığı 67 gole karşılık Adana Demirspor, sarı-kırmızılı takım karşısında 32 gol sevinci yaşadı.

En farklı galibiyet

İki ekip arasındaki rekabette en farklı galibiyetlere sarı-kırmızılı takım imza attı. Galatasaray, rakibini 1983-84 sezonunda sahasında 9-2, 1987-88 sezonunda ise deplasmanda 5-0 mağlup etti. Adana Demirspor ise sarı-kırmızılılar karşısındaki en farklı galibiyetini 1982-83 sezonunda sahasında 3-0'lık skorla aldı.

11'ler belli oldu

Adana Demirspor: Deniz, Manev, Gravillon, Semih, Abdulsamet, Bünyamin, Maestro, Tayfun, Ali Yavuz, Alioui, Aymbetov

Galatasaray: Muslera, Kaan, Metehan, Abdülkerim, Jelert, Kerem Demirbay, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Senin için hazırladığımız haberler