Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, Mehmet Büyükekşi Hakkında Konuştu

15.05.2023 - 23:27 | Son Güncellenme: 15.05.2023 - 23:31

Son dakika spor haberi: 3. Lig'in yeni takımı Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye isyan etti. Detaylar haberimizde...

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, Mehmet Büyükekşi Hakkında Konuştu

AJANSSPOR HABER

Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lig'e yükselen Adana 1954 FK'da başkan Menderes Kutlu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''Adem Çağlayan için de bizim için hayırlısı olsun''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Menderes Kutlu, "Teknik direktörlük görevi için Adem Çağlayan ile anlaştık. Adem Çağlayan ile anlaşmadan önce görüşmeler yaptık ve fikirlerimiz ve hedeflerimiz uyuştu. Adem Çağlayan için de bizim için hayırlısı olsun. İnşallah Adana futboluna ve Türk futboluna bir genç hoca kazandıracağız" dedi ve ekledi: 

"Maçlarımızı Muharrem Gülergin'de oynayacağız"

"Adana 1954 FK'yı kurmamızın en önemli sebebi; Adana'dan genç futbolcular yetiştirmek. Stadyum konusunda şehrin yetkilileri ile görüştük. Yeni sezonda maçlarımızı tadilat tamamlandıktan sonra Muharrem Gülergin Stadyumu'nda oynayacağız" 

Hedef şampiyonluk

Adana 1954 FK'nın hedeflerinden bahseden Kutlu, "Mütevazı bütçemizle, nokta atışı transferlerimizle hedefimize doğru yürüyeceğiz. Hedefimizde bir üst lige çıkmak. Altyapı konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Her yaş kategorisinde futbolcularımız var. Toplamda 1500 genç futbolcu aramıza katıldı" dedi. 

Mehmet Büyükekşi'ye eleştiri

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi de eleştiren Menderes Kutlu, "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi geçtiğimiz günlerde Adana ve Mersin'e geldi. Kendisini davet etmemize rağmen yanımıza gelmedi. Adana 1954 FK deprem bölgesi takımı ve bir altyapı oyuncumuzu da kaybettik. Mehmet Büyükekşi yanımıza gelmedi ayıp etti. Benim isteğim; futbolu bilen birisi TFF başkanı olsun" ifalerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler