Adam Buksa'dan zehir zemberek açıklamalar! "Sözlerini tutmadılar"

03.08.2024 - 20:23 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 20:37

Antalyaspor'un eski golcüsü Adam Buksa, flaş açıklamalarda bulundu. Polonyalı golcü Süper Lig devlerinden Beşiktaş ve Trabzonspor'un kendisine ilgisi olduğunu da söyledi.

Adam Buksa'dan zehir zemberek açıklamalar! "Sözlerini tutmadılar"

AJANSSPOR DIŞ HABER

Antalyaspor'da kiralık olarak geçirdiği sezonda adından sıklıkla söz ettiren Adam Buksa, Polonya basınına açıklamalarda bulundu. Perzglad Sportowy gazetesine röportaj veren Buksa, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Kupa kazanan bir kulüpte oynamak istedim"

Midtjylland'a transfer olma sebebini açıklayan Buksa, "Avrupa'nın ilk 5 liginden ilgisi olan takımlar vardı ama orta sıra veya küme düşmeme mücadelesi vermek yerine ofansif bir oyun oynayan ve kupalar kazanma hedefi olan bir takıma transfer olmak istedim" dedi.

"Beşiktaş ve Trabzonspor'un ilgisi ciddiydi"

Transferi açıklanmadan önce Beşiktaş ve Trabzonspor ile adı anılan oyuncu: "Beşiktaş ve Trabzonspor aslında ciddi ilgi gösterdi. Bu iki kulübün de beni hangi rolde düşündüğü önemliydi.Teklifleri çok iyiydi ama iki kulüpte de birinci forvet olarak düşünüldüğümü hissetmedim. Yedek olmak beni hiçbir zaman ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.

"Antalyaspor yetkilileri anlaşmamızı görmezden geliyor"

Antalyaspor'da hala gecikmiş ödemesi olduğunu söyleyen Polonyalı forvet: "Antalyaspor yetkilileri sözleşmeyi yerine getirmiyor ve 4 aydır yıllık sözleşmemin üçte birini ödemiyor. Benimle ve Lens ile yapılan anlaşmaları tamamen görmezden geliyorlar. Bu büyük bir kusur. Menajerlerle birlikte birçok kez kulübe yardım ettik ve ödemelerin ertelenmesi konusunda anlaştık ama Antalyaspor yönetimi verdiği sözleri hiçbir zaman yerine getirmedi. Son olarak avukatlarım ve İsviçre'deki diğer yetkililer konuyla ilgileniyor. Alacaklarımı tahsil edecekler" şeklinde konuştu.

Transfer sürecini anlattı

Midtjlland'a transferinin sorunsuz gerçekleştiğine dikkat çeken Buksa: "Transfer sürecim bittiğinde hemen benim ve eşim Ola'nın adaptasyonuna odaklandılar. Ev, araba bulmamız, gerekli izinleri almamız konusunda sorumlu kişilerin desteğini aldık. Yeni bir ortama hiç bu kadar sorunsuz bir giriş deneyimi yaşamamıştım. Üç ya da dört gün sonra her şey bitti" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler