Ada'da yaptıkları, Fransa'da tur atlattı!

17.03.2015 - 23:37 | Son Güncellenme: 17.03.2015 - 23:59

Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Arsenal'e 2-0 mağlup olan Monaco, ilk maçta almış olduğu 3-1'lik skorun avantajıyla çeyrek finale yükseldi.

Monaco: 0 - 2 Arsenal
Dk. 36
[0-1] Olivier Giroud
Dk. 79 [0-2] Aaron Ramsey

Monaco
Danijel Subasic, Fabinho, Layvin Kurzawa, Aymen Abdennour, Wallace, Nabil Dirar, Joao Moutinho, Geoffrey Kondogbia, Jeremy Toulalan, Dimitar Berbatov, Anthony Martial

Arsenal
Ospina, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Hector Bellerin, Mesut Özil, Santi Cazorla, Francis Coquelin, Olivier Giroud, Alexis Sanchez, Danny Welbeck

Ajansspor-  Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Fransız temsilcisi Monaco, ilk maçta 3-1 mağlup ettiği Arsenal'i ağırladı.

İki takımın da kontrollü bir anlayışla başladığı maçın ilk yarısında çok fazla gol pozisyonu yaşanmadı. İlk yarının bitimine kısa bir süre kala sahneye çıkan Arsenal'İn Fransız golcüsü Giroud gol perdesini açtı.

Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı.

Maçın ikinci yarısında da ekipler hata yapmamak üzerine bir oyun sergiledi. Wenger'in 60. dakikadan sonra yaptığı iki değişiklik ile oyuna giren Walcott ve Ramsey karşılaşmaya hareket getirdi.

İkinci yarıda oyuna giren Ramsey, 79. dakikada Monaco filelerini havalandırarak tur için takımını umutladırdı.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve deplasmanda attığı 3 golün avantajıyla Fransa temsilcisi Monaco, çeyrek finale çıkan taraf oldu.

Senin için hazırladığımız haberler