Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı Yıldız Stoper İçin Liverpool ile Görüştü

03.07.2023 - 09:16 | Son Güncellenme: 03.07.2023 - 14:24

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Nathan Redmond için gittiği İngiltere'de Liverpool ile görüştü.Yıldız stoper radara girdi. İşte detaylar...

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı Yıldız Stoper İçin Liverpool ile Görüştü

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolası ile hazırlanan Beşiktaş, çalışmalarına devam ediyor. Transfer girişimlerine hız katan Siyah-Beyazlı takım, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda önceliği stoper takviyesine verdi.

Saiss belirsizliği

Şenol Güneş'in Tayyip Talha Sanuç'un sakatlığı ve Welinton'un beklenenin altında bir performans göstermesi nedeniyle sağ stopere takviye istemesinin ardından harekete geçen Ahmet Nur Çebi yönetimi, girişimlere başladı. Ayrıca Romain Saiss'in de takımdan ayrılmak istemesi, yönetimin savunma hattındaki mesaisini artırıyor.

Ceyhun Kazancı'dan İngiltere çıkarması

Geride bıraktığımız sezon kiralanan ve Beşiktaş'ın en önemli futbolcularından biri haline gelen Nathan Redmond ile görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, oyuncudan gelecek cevabı beklemeye koyuldu. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, geçtiğimiz gün İngiltere'ye giderek, Redmond ile bir görüşme gerçekleştirdi. Oyuncunun son kararını bekleyen Kara Kartal, Ada'da bazı oyuncuları radarına aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Ganalı stoper için devreye girdi
Habere Git

Matip listede

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, Liverpool'un stoperi Joel Matip'i transfer listesine ekledi. Siyah-Beyazlılar oyuncu ve kulübü ile temasa geçti.

Şartlar soruldu

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Kamerunlu savunmacı ve Liverpool ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kazancı, yapılan görüşmede oyuncu cephesi ve İngiliz kulübe şartlarını sordu.

Matip'in performansı

2016'da altyapısından yetiştiği Schalke'den ayrılan ve Liverpool'a imza atan Joel Matip, geçen sezon 21 maçta forma giydi. 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 31 yaşındaki stoper, 4 mücadelede sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Avusturyalı yıldızın peşine düştü! Girişimler başladı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler