Acun Ilıcalı'dan müjde: Yıldız futbolcu için teklif yapıldı

28.08.2024 - 21:56 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 22:18

Son dakika haberleri. Trendyol Süper Lig takımlarından Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, transfer teklifi yaptıkları oyuncuyu açıkladı. İşte detaylar.

Acun Ilıcalı'dan müjde: Yıldız futbolcu için teklif yapıldı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, İtalya Serie A'da ACF Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat iddiaları hakkında Futbol Arena'ya açıklamalarda bulundu.

"Orta saha transferi için çalışmalarımızı hızlandırdık"

Orta saha transferine hız verdiklerini söyleyen Ilıcalı, "Bütün her şeyimizi Fenerbahçe'ye adadık. Taraftarımız haklı. Gecikirse eleştiri olacaktır. Orta saha transferi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ancak kulübün ekonomik yapısını da düşünmeliyiz.

"Sofyan Amrabat için teklif yaptık"

Sofyan Amrabat transferinde 1 yıl kiralık, sezon sonu satın alma opsiyonlu teklif yaptık. Çok rakamlara girmek istemiyorum. Biz bir yandan Fenerbahçe'yi de düşünmek zorundayız.

"Çocukluğumdan beri aşık olduğum takım için çalışıyorum"

Bütün mesaimi Fenerbahçe'ye harcıyorum. Bu görevi en layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Röportajda çeviri hatası oldu. Fenerbahçe zannedildi. Çocukluğumdan beri aşık olduğum takım için çalışıyorum.

"Sol bek talebi gelmedi"

Hocamızdan sol bek talebi gelmedi. Böyle bir talep gelirse değerlendiririz. Önceliğimiz orta saha transferi. Ayrıca fırsat transferi imkanı olursa hocaya jest yaparız. Son ana kadar her şey olabilir" dedi.

"Archie Brown ismi bize önerildi"

Archie Brown iddialarına da değinen Acun Ilıcalı, "Archie Brown ismi bize önerildi. Hocamız Jose Mourinho oyuncuyu değerlendiriyor" ifadelerini kullandı.

Forma giydiği takımlar

Faslı yıldız Sofyan Amrabat, bu sezon Fiorentina ile 3 maça çıktı. Ön libero oyuncusu daha önce Utrecht, Verona, Feyenoord, Club Brugge ve Manchester United formalarını da giydi.

Milli Takım kariyeri

Fas Milli Takımı'nda da oynayan başarılı futbolcu, görev aldığı 57 karşılaşmada 2 asist yaparken 10 sarı, 1 kırmızı kart gördü ve 4.357 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler