Acun Ilıcalı Türk futbolcu avında: Burak Yılmaz ve Emirhan Aydoğan...

05.01.2022 - 14:06 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 14:15

Championship ekibi Hull City'i satın aldığını açıklayan Acun Ilıcalı'nın İngiliz ekibine iki Türk futbolcuyu transfer etmek üzere olduğu iddia edildi.

Acun Ilıcalı Türk futbolcu avında: Burak Yılmaz ve Emirhan Aydoğan...

TV8'deki O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında yaptığı açıklamada Hull City'i satın aldığını duyuran Acun Ilıcalı transferde de harekete geçti.

Acun'un hedefinde iki Türk futbolcu var

Ünlü televizyoncunun Championship'de zor durumda olan takımını güçlendirmek için biri Spor Toto 1. Lig'den biri Fransa Ligi'nden iki Türk futbolcuyu almak için harekete geçtiği ileri sürüldü.

Burak Yılmaz'ı istiyor

Acun Ilıcalı'nın hedefindeki isimlerden biri Lille forması giyen A Milli Takımın tecrübeli golcüsü Burak Yılmaz.

İngiliz basınında yer alan iddialara göre takımın başına Şota Arveladze'yi getirmeye hazırlanan Ilıcalı, Burak Yılmaz'ı Hull Citye getirmek için çalışmalara başladı.

36 yaşındaki golcünün tecrübesi ve kalitesiyle takımına çok şey katacağını düşünen Acun Ilıcalı, Burak Yılmaz için Lille kulübüne bir teklif yapmaya hazırlanıyor. 

Acun'un ikinci hedefi Emirhan Aydoğan

Hull City'nin yeni sahibinin transferdeki ikinci hedefi ise Bursaspor'dan ayrılan merkez orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan.

24 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde kulübü Bursaspor ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetmişti.

Transferi an meselesi iddiası

Hürriyet'in haberine göre, 24 yaşındaki oyuncunun, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'ye transferi an meselesi.

Çalışmalar daha önce başladı

Ilıcalı'nın Emirhan Erdoğan'ın transferi için daha önce Bursaspor Kulübüyle temasa geçtiği ve nabız yokladığı ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler