Acun Ilıcalı Survivor büyük ödülünü açıkladı! Arda Güler...

07.04.2024 - 21:14 | Son Güncellenme: 07.04.2024 - 21:25

Türk televizyonlarının yıllardır sevilen yarışma programlarından olan Survivor'da Acun Ilıcalı büyük ödülü açıkladı. Ödüldeki Arda Güler detayı herkesi şaşırttı.

Acun Ilıcalı Survivor büyük ödülünü açıkladı! Arda Güler...

AJANSSPOR HABER

Tv 8'de yayınlanan yarışma programı Survivor'da Acun Ilıcalı'nın açıkladığı büyük ödül tüm yarışmacıları sevindirdi. Ilıcalı'nın Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler hakkındaki açıklamasıysa herkesi şaşırttı. İşte Survivor'ın büyük ödülü ve Arda Güler detayı...

Survivor'ın büyük ödülü

Survivor'ın son yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, yarışmacıları çok sevindiren bir ödülü açıkladı. Ilıcalı'nın açıkladığı ödüle göre yarışmayı kazanan takım, 9 Nisan Salı günü saat 22:00'de Santiago Bernabeu'da oynanacak olan Real Madrid ve Manchester City arasındak Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasını stadyumda izlemeye hak kazanacak.

Arda Güler detayı

Acun Ilıcalı'nın duyurduğu Real Madrid - Manchester City maçı ödülünü sevinçle karşılayan yarışmacılar, Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler'i de unutmadılar. Yarışmacılar Ilıcalı'ya, Arda Güler ile görüşme imkanları olup olmadığını sordular.

"Kendisine rica ederiz"

Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara cevabıysa şöyle oldu: "Arda ile zaman zaman görüşüyorum. Konuşuyoruz. Kendisi ülke futbolunun göz bebeği. Kendisine rica ederiz. O da kırmaz diye düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler