Acun Ilıcalı, Hull City basın toplantısında konuştu! ''Fenerbahçe'deki görevim...''

04.06.2024 - 15:01 | Son Güncellenme: 04.06.2024 - 15:08

Championship ekibi Hull City'de yeni teknik direktör Tim Walter için basın toplantısı düzenlendi. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Acun Ilıcalı, Hull City basın toplantısında konuştu! ''Fenerbahçe'deki görevim...''

AJANSSPOR HABER

Championship ekibi Hull City'de yeni teknik direktör Tim Walter için basın toplantısı düzenlendi. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte Ilıcalı'nın Fenerbahçe yorumu ve detaylar...

''Bizim hedefimiz her zaman Tim Walter'dı''

Acun Ilıcalı, Tim Walter'ın ana hedef olduğunu söyleyerek, "Bugün kulübümüz için önemli bir gün çünkü kulübümüz için yeni bir döneme başlıyoruz ve hepimiz heyecanlıyız. Tim Walter, futbol beyin takımımızın bir numaralı tercihiydi. Bir numaralı hedefimiz oydu. Bizimle çalışmak isteyen birçok teknik direktör oldu, bazı başarılı antrenörler ilgilendi ama bizim hedefimiz her zaman Tim Walter'dı." dedi. 

''Benim futbol anlayışıma çok uygun''

Teknik direktör hakkında konuşmaya devam eden Ilıcalı, "Tim Walter ile bir araya geldiğimizde harika bir toplantı oldu. Londra'daki ilk toplantının ardından çok önemli bir toplantı daha yaptık ve tamamen aynı fikirde olduğumuzu gördük. Onun futbol tarzı ve takımı kontrol etme şekli benim futbol anlayışıma çok uygun. Son iki yılda harika performanslar elde ettiğimizi düşünüyorum ve Liam Rosenior'un takımımızı nasıl geliştirdiğini asla unutmayacağım, sonsuza kadar kalbimizde olacak." ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'de alacağı görev Hull'u etkileyecek mi?

Fenerbahçe'deki muhtemel yeni göreviyle de ilgili konuşan Ilıcalı, ''Hull City halkı, ilk dakikadan beri Fenerbahçe'yi desteklediğimi biliyor, bu benim çocukluk takımım. Başkana çok yakınım ve kendisi bana önümüzdeki dönemde ihtiyacı olduğunu, ne zaman Fenerbahçe'nin bana ihtiyacı olursa orada olacağımı söyledi. İlk operasyonumuz Sayın Mourinho'ydu. Mourinho ilk hedefimizdi ve onu kulübe kazandırdığımız için mutluyum. Fenerbahçe zaten hayatımdaydı. Fenerbahçe'deki görevim Hull City'de hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Bu benim Hull City tutkumu değiştirmeyecek.'' sözlerini sarf etti. 

Senin için hazırladığımız haberler