Acun Ilıcalı: "Emre Belözoğlu, Galatasaray’ın kadrosunu o derece övmemeliydi"

24.03.2024 - 18:31 | Son Güncellenme: 24.03.2024 - 18:50

Acun Ilıcalı, Galatasaray kadrosunu övdüğü için Fenerbahçe taraftarının tepkisini çeken MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu hakkında konuştu.

Acun Ilıcalı: "Emre Belözoğlu, Galatasaray’ın kadrosunu o derece övmemeliydi"

Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, 343 Digital YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Galatasaray kadrosu hakkında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe taraftarının tepkisini çeken MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu hakkında konuştu.

"Emre’ye olan tepkilerin anlık, spontane olduğunu düşünüyorum"

Acun Ilıcalı, "Emre Belözoğlu, Galatasaray’ın kadrosunu o derece övmemeliydi. Bence bu Galatasaray kadrosu, tarihin en iyi Galatasaray kadrosu değil ama Emre’ye olan tepkilerin anlık, spontane olduğunu düşünüyorum" dedi.

"Bundan bir senaryo yazmaya gerek yok"

Sözlerine devam eden Ilıcalı, "Bundan bir senaryo yazmaya da gerek yok, Anadolu takımı teknik direktörü karşı tarafı güçlü bulmuş, takım performansı da ortada, onu övmesini ben yanlış bulmuyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe tarihi toplantıya gidiyor! 2 Nisan öncesi iki büyük zirve
Habere Git

Emre Belözoğlu ne demişti?

Emre Belözoğlu, Galatasaray'a mağlup oldukları maçın ardından "Bu ligin kabul etmemiz gereken gerçekleri var. Galatasaray bu ligin çok üstünde bir takım. Oyuncu kalitesi olarak bilmiyorum belki Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir. Bu kadar yüksek seviyede oyunculara karşı ben Süper Lig'de açıkçası futbolcu olarak da teknik direktör olarak da oynamadım" demişti.

Daha sonra katıldığı 343 Digital YouTube kanalında iddiasını tekrarlayan Belözoğlu, "Şimdi bir sporcu ve teknik adam gözüyle değerlendirme yaptığınızda bir takımın omurgası vardır. Bence ligin en iyi kalecisi Galatasaray'da, ligin en iyi stoperi Galatasaray'da, ligin en iyi 6 numarası Galatasaray'da, ligin en iyi 10 numarası Galatasaray'da ve ligin en iyi santrforu Galatasaray'da" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler