Acun Ilıcalı, Barcelona'nın yıldızı için transfer görüşmesi yaptı! Fenerbahçe

04.08.2024 - 18:24 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 18:52

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Barcelona'da forma giyen dünya yıldızına Sarı-Lacivertli formayı giydirmek için transfer görüşmesi yaptı. Detaylar...

Acun Ilıcalı, Barcelona'nın yıldızı için transfer görüşmesi yaptı! Fenerbahçe

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol basınından Diario AS, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, İspanyol devi Barcelona'nın formasını giyen yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istediğini açıkladı.

F.Bahçe'den İlkay hamlesi

Çıkan haberde Fenerbahçe'nin, Barcelona'da forma giyen Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan için devreye girdiği kaydedildi.

Ilıcalı'dan görüşme

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun bu transfer için onay verdiği ve Asbaşkan Acun Ilıcalı'nın, İlkay'ın temsilcisi ile görüşmelere başladığı ifade edildi.

Barcelona'dan İlkay kararı

Geçtiğimiz haftalarda İspanyol basınında çıkan haberlerde, Barcelona teknik direktörü Hansi Flick'in, gelecek sezonda İlkay Gündoğan'ı ilk 11'de tercih etmeyeceği aktarıldı. Bu sebeple, geçtiğimi sezon başlayan İlkay-Barcelona birlikteliğinin kısa sürebileceğinin altı çizildi.

Kontratının son yılı

Geçtiğimiz sezon başında Manchester City'den ayrılan İlkay Gündoğan, Barcelona ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Kontratında 1 yıllık uzatma opsiyonu bulunan İlkay'ın sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek.

Barcelona performansı

İspanyol ekibiyle 51 maçta sahaya çıkan Alman futbolcu, 4.180 dakika sahada kaldı ve 5 gol 14 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler