Aboubakar'ın Beşiktaş'tan avans talebinin nedeni ortaya çıktı!

15.11.2023 - 09:57 | Son Güncellenme: 15.11.2023 - 10:07

Beşiktaş'la yollarını ayıran Burak Yılmaz, Vincent Aboubakar'ın yönetimden avans talebini duyurdu. Aboubakar'ın neden avans istediği belli oldu. Detaylar.

Aboubakar'ın Beşiktaş'tan avans talebinin nedeni ortaya çıktı!

Beşiktaş'ta geçici teknik direktörlük yapan ve yollarını ayıran Burak Yılmaz, dün Milliyet'e açıklama yapmış ve Vincent Aboubakar'ın 4 ay sonraki alacağını istediğini duyurmuştu. Bu röportajın ardından Beşiktaş, yaptığı açıklamada Aboubakar'a avans verildiğini doğruladı. Kamerunlu golcünün avans talebinin nedeni belli oldu.

Avansı eşine gönderdi, bir kısmı otele gitti

Sabah'ta yer alan habere göre Vincent Aboubakar, eşine ödeme yapmak için Beşiktaş'tan avans talebinde bulundu. Ayrıca Aboubakar paranın bir kısmıyla da ülkesinde inşa ettirdiği otelin giderini karşıladı.

Burak Yılmaz 1 galibiyet alabildi

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş istifa etmiş ve yerine geçici olarak antrenörlük kariyerine sezon başında başlayan Burak Yılmaz getirilmişti. Siyah-Beyazlılar'ın başında 5 maça çıkan ve 1 galibiyet, 4 mağlubiyet yaşayan Yılmaz ile yollar ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan flaş sözler! "Keşke gelmeseydim"
Habere Git

Aboubakar'ın sakatlığını avans talebine bağladı

Burak Yılmaz, dün yaptığı açıklamada "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum..." diyerek Aboubakar'ın sahaya çıkmama sebebini avans talebinin karşılanmaması olarak gösterdi.

Beşiktaş Burak Yılmaz'a cevap verdi

Beşiktaş ise Burak Yılmaz'a cevap vererek, Aboubakar'ın avans talebini doğruladı. Fakat bu talebin üzerine Aboubakar'a ödeme yapıldığını duyurdu. Böylece Aboubakar'ın oynamama sebebinin maddi konular olmadığı, tek sebebin sakatlık olduğu vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler