Beşiktaş'ın Yeni Transferi Aboubakar Ankaragücü Maçından Sonra Konuştu

05.03.2023 - 21:32 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 21:38

Süper Lig'de Beşiktaş, MKE Ankaragücü karşısında 2-1 kazandı. Siyah-Beyazlılar'daki 3. döneminde ilk golünü atan Vincent Aboubakar açıklama yaptı. Detaylar...

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Aboubakar Ankaragücü Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü konuk ettiği maçı 2-1 kazanmayı başardı. Maçın 55. dakikasında sahneye çıkan Vincent Aboubakar, Siyah-Beyazlılar'ı öne geçiren golü kaydetti.

3. döneminin ilk golü

Aboubakar, daha önce 2 kez geldiği Beşiktaş'ta önemli başarılara imza atmıştı. Tecrübeli santrfor, attığı gollerle Siyah-Beyazlılar'ın iki şampiyonluğunda da önemli katkıda bulundu. Kamerunlu, Siyah-Beyazlılar'a geldiği 3. dönemde ilk kez gol sevinci yaşadı.

Maçın ardından açıklamada bulunan Vincent Aboubakar, "Döneli 1 ay oldu. Gol atmak güzeldi. Burada maç kazanamadığımız zaman hepimiz üzülüyoruz. Bunu düzeltmek için çok çalışmak gerektiğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Onur Bulut: "Sanki aylarca yıllarca buradaymışım gibi"
Habere Git

"Acı çekmeden kazanamayız"

Aboubakar, "Bugün bazı şeyleri tersine çeviriyoruz. Hedefimiz her zaman kazanmak. Acı çekmeden kazanamayız. Acı çeken ve fedakarlık yapan bir futbolcu grubu vardı. Kazandığımız için mutluyum" şeklinde konuştu.

"Kötü gidişatı durdurduğumuzu düşünüyorum"

Golcü oyuncu, "Bir forvet oyuncusu gol atamadığı zaman eleştirilebilir. Ben kabul ediyorum. Bu eleştirileri kendimi geliştirmek için görüyorum. Bunda sorun yok. Bugün çok savaştım. Önemli olan takımın kazanması. Bugün kazandığımız için kötü gidişatı durdurduğumuzu düşünüyorum" dedi.

"Cenk ile çok iyi bir işbirliğimiz var"

Hücumdaki partneri Cenk Tosun hakkında konuşan Aboubakar, "Cenk ile çok iyi bir işbirliğimiz var. Onun da şanssızlıkları var. Onunla çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler