Abdullah Avcı'nın yeni adresi belli oluyor! Görüşme yapıldı...

01.11.2020 - 21:24 | Son Güncellenme: 01.11.2020 - 21:33

Son dakika spor haberleri: Tamer Tuna'nın ayrılığı sonrası Antalyaspor'da taraftarlar yeni teknik direktör kim olacak sorusunun cevabını bekliyordu. Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün takımın başında görmek istediği Abdullah Avcı, Antalyaspor'un yeni hocası mı oluyor? İşte Antalyaspor, Abdullah Avcı görüşmesinde son durum...

Abdullah Avcı'nın yeni adresi belli oluyor! Görüşme yapıldı...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayırdıktan sonra hoca listesinin ilk sırasına Abdullah Avcı'yı ekleyen Antalyaspor, Avcı ile bugün Antalya'da görüşme yaptı.

Başkan Özkürk ile bugün görüşen Avcı cevabını yarın Antalyaspor yönetimine iletecek.

Antalyaspor, Abdullah Avcı görüşmesinden olumlu sonuç çıkarsa deneyimli teknik direktör yarın akşam Fenerbahçe maçını tribünden takip edecek, salı günü de Avcı için Antalya'da imza töreni düzenlenecek. (ALİ ŞAFAK ÖZTÜRK'TEN ABDULLAH AVCI AÇIKLAMASI)

İşte Avcı'nın ekibi

Abdullah Avcı, Antalyaspor görüşmesi resmiyet kazanırsa Avcı'nın ekibinde Egemen Korkmaz, Orhan Ak, Şenol Fidan ve Özerk Tufan yer alacak.

Beşiktaş ile maddi kriz sürüyor

Medipol Başakşehir ile yollarını ayırdıktan sonra geçen sezon Beşiktaş'ın başına geçen Abdullah Avcı, istenilen sonuçlar alınmayınca Fikret Orman'dan sonra başkanlığa gelen Ahmet Nur Çebi tarafından geçen Ocak ayında görevden alındı. 

Beşiktaş ile Avcı arasındaki alacak sorunu ise henüz çözülmüş değil. Yıllık 12 milyon liradan 3 yıllık sözleşme imzalayan Avcı, siyah beyazlılardan 36 milyon lira talep ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler