Abdullah Avcı'dan transfer sözleri! Dragus, Onuachu...

28.04.2024 - 21:48 | Son Güncellenme: 28.04.2024 - 22:27

Süper Lig takımlarından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 4-2 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Abdullah Avcı'dan transfer sözleri! Dragus, Onuachu...

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 4-2 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Bugün oyunculardaki gelişmeyi görüyoruz"

Ocak ayındaki kötü dönemi hatırlatan Avcı, "Geçen senesinde yoktum şampiyonluğun yıldönümünün. Umarım oralarda kalabiliriz. Trabzonspor büyük camiadır, kupalar, şampiyonluklar... Üst üste maçlar yaptık ocak ayında ve sancılı bir süreçti. O zaman da söylediğim gibi 'Trabzonspor inadıyla devam eder' demiştim. Bugün oyunculardaki gelişmeyi görüyoruz." dedi.

"Biz bu tarafını tercih ediyoruz"

Avcı, "Bugün topa ne kadar çok sahip olursak pozisyon o kadar çok olacak demiştim. Biz gene erken final pasları yapmaya başladık, kayıplar oldu. Antep takımı da bunu geçişlerde çok iyi kullandı. Hiç alışık olmadığımız topu kaybedip ve top rakipteyken de bu sıcak teması yapmayan bir kimliğimiz var. Bu teması yapmıyorsan top sendeyken de kolay kaybetmeyeceksin ki atak sonuçlandırman gerekiyor. Biz bu tarafını tercih ediyoruz." dedi.

"İkinci yarı bunu çok doğru kullandık"

Avcı, "İkinci yarı bunu çok doğru kullandık. Doğru oyun bunun karşılığını veriyor. Peş peşe goller geldi. Oyuncularımı bu anlamda geri dönüş için Trabzonspor'un kimliğine uygun vazgeçmedikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

"Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar"

Taraftara seslenen Avcı, "Sitem değil bu. Trabzonspor taraftarı olmadığı zaman biz bir eksik kalıyoruz. Konsantre ve bozukluk oluyor. Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar. Önümüzdeki sene itibarıyla burada bekliyoruz. Gaziantep'e başarılar. Selçuk hocaya da başarılar diliyorum." dedi.

"Dragus önemli bir oyuncu"

Trabzonspor'un bugün yine vazgeçmediğini gösterdiğini belirten Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Transfer çalışmalarımız ciddi bir şekilde devam ediyor. Bitmiş gibi gözüken ama yaklaştığımız önemli transferler var. Dragus önemli bir oyuncu. Geldiği günden beri Gaziantep FK'ya önemli işler sergiledi. Bugün de bize karşı ciddi bir performans sergiledi. Onuachu ile konuşuyoruz. Önümüzdeki sezonun planlamasını yaparken onunla da konuşuyoruz. Onuachu onunla konuştuğumu size söylememiş ben de söylemiyim o zaman. O bizim aramızda kalsın. Yarışırken, önümüzdeki sezonun hazırlığını yapıyoruz. Daha çok alternatifi olan ve zenginliği olan bir takım için çalışıyoruz."

Oyun olarak geliştiklerini belirten Avcı, "Bazen sonuç alıyoruz, bezen de alamıyoruz ama önümüzdeki sezon için daha iyi hale getireceğimiz bir durum olacağını düşünüyorum. Her kulvarda yarışan bir Trabzonspor oluşturmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler