Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan şaşırtan karar! Yıldız futbolcu UEFA listesinde yok

08.08.2024 - 12:13 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 12:51

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında bu akşam Papara Park’ta Avusturya temsilcisi Rapid Wien’i konuk edecek olan Trabzonspor'da UEFA'ya bildirilen listede yıldız futbolcu yer almadı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan şaşırtan karar! Yıldız futbolcu UEFA listesinde yok

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında bu akşam saat 20.00'de Papara Park’ta Rapid Wien’i konuk edecek.

Yeni transfer Batagov listeye eklendi

Bordo - mavili takımda bu karşılaşma öncesi yeni transfer 22 yaşındaki Ukraynalı stoper Arseniy Batagov UEFA’ya bildirilen listeye eklendi.

Orsic listeye alınmadı

Geçen yıl yaşadığı sakatlık ve sonrasında tedavi süreci nedeniyle sezonun çok büyük bölümünde forma giymeyen Mislas Orsic'in de listede yer almaması şaşkın yarattı.

Bordo mavililerde Hüseyin Türkmen, Taxiarchis Fountas, Mislav Orsic, Maxi Gomez ve Umut Bozok da UEFA listesine eklenmeyen isimler oldu.

İki hazırlık maçında ve ilk resmi maçta forma giydi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın geçtiğimiz sezon transferi için büyük uğraş verdiği 31 yaşındaki Hırvat yıldız yeni sezon hazırlık kampının tamamında yer almış ve oynanan iki hazırlık maçında da toplamda 65 dakika forma giymişti.

Tecrübeli oyuncu, sezonun ilk resmi maçı olan deplasmanda oynanan Ruzomberok UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda karşılaşmasında son 10 dakika oynama şansı bulmuştu.

Taraftar isyan etti

Öte yandan Mislav Orsic'in UEF'A bildirilen listede yer almaması Trabzonspor taraftarının tepkisini çekti. Bordo mavili taraftarlar sosyal medyada; yıldız futbolcunun Avrupa maçlarında takıma önemli katkılar verebileceğini belirterek, Abdullah Avcı tarafından UEFA listesinin dışında bırakılmasını yanlış bir karar olarak değerlendirerek, tepki gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler