Trabzonspor, Paul Onuachu'nun yerine Tolu Arokodare'yi transfer edecek

14.05.2024 - 15:38 | Son Güncellenme: 14.05.2024 - 15:50

Paul Onuachu'yu gelecek sezon da kadrosunda tutmak icin çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Nijeryalı golcünün alternatifini Belçika'da buldu. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor, Paul Onuachu'nun yerine Tolu Arokodare'yi transfer edecek

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon attığı 14 golle takımın gol yükünü çeken Paul Onuachu'yu gelecek sezonda kadrosuna tutmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Nijeryalı golcünün transferinde yüksek maliyeti nedeniyle mutlu sona ulaşılamamıs ihtimaline karşılık, alternatif arayışlarına başladı.

Tolu Arokodare iddiası

Kiralık sözleşmesi bitecek olan Onuachu ile gelecek sezon da devam etmek için kulübü Southampton ile görüşmelerini sürdüren bordo mavililer, bir başka Nijeryalı oyuncu Tolu Arokodare'yi de gündemine aldığı ileri sürüldü. 

Soccernet.ng'de yer alan iddiaya göre Karedeniz ekibinin, Belçika ekibi Genk'in 23 yaşındaki 1.97 boyundaki golcüsü Tolu Arokodare ile ilgilendiği kaydedildi. 

14 gol ve 4 asistle oynadı

Haberin detayında, Trabzonspor'un, bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen bu sezon Burnley'in bu sezon Hoffenheim'a kiraladığı Hollandalı golcü Wout Weghorst'u da Onuachu'nun alternatifleri arasında tuttuğu belirtilirken, bu sezon 48 maçta 14 gol ve 3 asistlik performans Arokodare'nin bordo mavili kulübün scoutlarının dikkatini çektiği vurgulandı.

Piyasa değeri 4 milyon Euro

Genk ile olan sözleşmesi 2027'de sona erecek olan 23 yaşındaki Nijeryalı golcünün piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler