Abdullah Avcı kötü haberi verdi! Hüseyin Türkmen...

25.01.2024 - 22:40 | Son Güncellenme: 26.01.2024 - 00:28

Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile karşılaşan Trabzonspor maçı 1-0 kaybetti. Abdullah Avcı, maçın ardından sakatlık yaşayan Hüseyin Türkmen'in durumu hakkında konuştu.

Abdullah Avcı kötü haberi verdi! Hüseyin Türkmen...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 22'inci haftası Karadeniz Derbisi'ne sahne oldu. Çaykur Rizespor, Trabzonspor karşısında 1-0 kazandı. Mücadelenin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı, maçta sakatlık yaşayan ve gözyaşlarıyla sahayı terk eden Hüseyin Türkmen'in durumu hakkında da konuştu.

"Hüseyin Türkmen'in durumu ciddi duruyor."

Abdullah Avcı, "Hüseyin Türkmen'in durumu ciddi duruyor. Aşil tendonu koptu diye bilgi geldi bana. Zor sakatlıklar. Biz oyuncuya saha içerisinde inanmak zorundayız. Maç kazanabiliriz, kaybedebiliriz ama sporcu sağlığı daha önemli" dedi.

Sözlerine devam eden Avcı, "Umarım operasyonu iyi geçerek buradan daha sağlıklı bir şekilde çıkar. O da uzun zamandır sakattı. Sağ bek ve stoperde kullanabiliyorduk onu. Faydalı da oluyordu bize" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Trabzonsporlu futbolcu gözyaşlarına hakim olamadı!
Habere Git

"Hak etmedik kaybetmeyi"

Maçı değerlendiren tecrübeli hoca, "Aslında fena oyun olmadı. İyi mücadelenin olduğu, bizim biraz topa sahip olduğumuz... İki tane sakatlıktan mecburi değişiklik yaptık. Bence hak etmedik kaybetmeyi. Rakibi tebrik ediyorum. Bence beraberliği olan bir maç gibiydi. Atananın kazanacağı maç gibiydi. Biz öne geçebilseydik belki biz kazanacaktık" şeklinde konuştu.

"Geçiş dönemi yaşıyoruz"

Avcı, "Geçiş dönemi yaşıyoruz. Trabzonspor tarihi çok önemlidir, şampiyonlukları var. Kimsenin Trabzonspor'la en ufak bir endişe olmaması gerekiyor. Lige baktığınız zaman üçüncü sıradayız. Taraftarlarımızın varlıkları bizi iyi hissettirecektir. Bugün iki tane mecburen sakatlıktan değişiklik yaptık. Dün altyapıdan oyuncu çağırıyorum, kadroda bulunduruyorum" dedi.

"2 maç üst üste kaybettik, üzgünüz ve özür diliyoruz"

Abdullah Avcı, "Transferle ilgili çalışıyoruz. Bir tane boşluğumuz var. Üçüncülüğü de almak istiyoruz. Bugün geri kalan maçlara baktığınızda fikstür avantajı da bize dönecektir. Bugün 2 maç üst üste kaybettik, üzgünüz ve özür diliyoruz. Trabzonspor bunun altında kalkar. Üçüncülük gibi önemli bir hedefi var ve bunu da sonuna kadar kovalayacaktır" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Karadeniz derbisinde kazanan Rizespor oldu!
Habere Git

"Orsic için ciddi yatırım yaptık"

Transfer ile ilgili konuşan Avcı, "Bir tane boşluğumuz var. Orsic için ciddi yatırım yaptık. Onu görmemiz lazım. Onun dışında bir tane boşluğumuz var. Bu konuda hem başkan hem biz çalışıyoruz. Şu an itibarıyla ciddi maç var, 20'ye yakın maçımız var. 4 gün sonra bir Kasımpaşa maçı var. Taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler