Abdullah Avcı milli futbolcuyu istiyor! Temaslar başladı...

10.01.2024 - 08:54 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 11:01

Devre arasında yapacağı takviyelerle ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Abdullah Avcı raporu doğrultusunda milli futbolcu Cenk Özkaçar'ı transfer etmek için hareket geçti.

Abdullah Avcı milli futbolcuyu istiyor! Temaslar başladı...

AJANSSPOR - HABER

Kadro yapılanması doğrultusunda beklentilerin altında kalan oyuncularla yollarını ayırmaya başlaşan Trabzonspor, sezon başında kadroya katılan sacvunma oyuncuları Benkovic ve Fernandez ile de vedalaşacak. Bu bölgeye takviye yapacak bordo mavililer, Cenk Özkaçar'ı gündemine aldı.

Fırtına, Valencia ile temasa geçti. Kiralık olarak...

İspanyol basınında yer alan habere göre; Trabzonspor, 23 yaşındaki stoper için kulübü Valencia ile temasa geçti. Bordo mavililerin Cenk Özkaçar'ı sezon sonuna kadrar kiralamak istediği kaydedildi.

Cenk ayrılığa sıcak bakıyor

Öte yandan EURO 2024'te A Milli Takım kadrosunda yer almak isteyen Cenk'in de Vincenzo Montella'nın, "forma giymek istiyorsanız önce kendi takımınızda oynamalısınız" sözünün ardından daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmeye sıcak bakıyor.

İstediği forma şansını bulamadı

Sezon başında Olimpik Lyon'dan 5 milyon Euro karşılığında La Liga ekibine transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, İspanyol ekibinde aradığı forma şansını bulamadı. Valencia ile olan sözleşmesi 2028 yılında bitecek olan Cenk Özkaçar bu sezon 10 maçta forma şansı buldu.

7 kez milli formayı giydi

Hem sol stoper hem sol bek belgelerinde görev yapabilen başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro. A Milli Takım formasını 7 maçta giyen Cenk Özkaçar, bu maçlarda 1 de asist kaydetti.  

Senin için hazırladığımız haberler